|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bakterije v vodi-v noseč? 6.8.2008 14:51:50
|
|
|
|
kmarija
|
ja
|
|
|
|
|
RE: bakterije v vodi-v noseč? 6.8.2008 14:56:48
|
|
|
|
nanč
|
Pri meni stalno...pa vnetje ledvic...
|
|
|
RE: bakterije v vodi-v noseč? 6.8.2008 15:01:32
|
|
|
|
glen
|
Ste tudi ve dobile svečke vagisan?
|
|
|
|
|
RE: bakterije v vodi-v noseč? 6.8.2008 15:27:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Pogost pojav..hmm bakterije v vodi,odvisno koliko jih imaš in kakšne so.Za nekatere potrebuješ AB,če se ga ne jemlje lahko pride tudi do otroka,ker se razširi povsod. priporoča se pitje tekočine cca 3 litre na dan
|
|
|
|
|
RE: bakterije v vodi-v noseč? 6.8.2008 15:34:16
|
|
|
|
Irena88
|
Jaz sem jih tud 1x imela, pa mi je G priporočila samo veliko vode...in naslednjič je bil urinski test OK.
|
|
|
|
|
RE: bakterije v vodi-v noseč? 6.8.2008 15:45:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Irena88 Jaz sem jih tud 1x imela, pa mi je G priporočila samo veliko vode...in naslednjič je bil urinski test OK. pr meni je blo isto upam da se jih hitro rešiš
|
|
|
|
|
RE: bakterije v vodi-v noseč? 6.8.2008 17:54:30
|
|
|
|
clara23
|
Jaz imam že celo nosečnost težave z bakterijami v urinu . Enkrat sem imela svečke vagisan, zdaj mi je pa g že tretjič dala terapijo s Canesten-om. Pa vedno full pazim da veliko pijem, še posebej pred pregledom urina in da res prvi in zadnji curek spustim v wc, pa ni nič boljše Zgleda da nam je enim tako usojeno
|
|
|
|
|
RE: bakterije v vodi-v noseč? 6.8.2008 19:31:01
|
|
|
|
mml
|
Če so med nosečnostjo v urino prisotne bakterije v večjem številu, je potrebno urin poslati še na dodatne preiskave - kultura po Sanfordu - če tudi tam zrastejo bakterije, je potrebno zdravljenje z antibiotiki, tudi če ni nobenih težav. Ker v nosečnosti prisotnost bakterij v urinu predstavlja pomembno tveganje za vnetje ledvic, prezgodnji porod in nizko porodno težo otroka. Če pa je bakterij v sedimentu urina malo, to lahko pomeni, da je urin po oddaji predolgo stal v laboratoriju, da ni bil oddan srednji curek, da je primešano nekaj nožničnega izcedka in še dosti je razlogov,... Canesten se pa uporablja za zdravljenje glivičnih okužb in nima nobene zveze z bakterijami
|
|
|
RE: bakterije v vodi-v noseč? 6.8.2008 20:00:35
|
|
|
|
jajula
|
ja, tudi pri meni skor celo nosečnost, nism pa jemala nobenih antibiotikov
|
|
|
|
|
RE: bakterije v vodi-v noseč? 6.8.2008 20:55:38
|
|
|
|
glen
|
Punce hvala
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo se vam lahko zgodi pri poroduVerjetno ste prebrali že marsikateri priročnik o nosečnosti in vodenju poroda. Mi pa smo se odločili, da vas pripravimo ...
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
Ime za fantka123liaKatero ime bi izbrali za fantka...?Maks (
29%)

Mark (
32%)

Tomi (
15%)

Lukas (
24%)
Število vseh glasov: 232Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!