Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
JAz sem šla zadnjič laufat z vozičkom, in mi je prav fajn prišel, da sem lahko spodaj v mrežo odložila vso vlako ki jo nujno rabim pri laufanju (voda, pupica za astmo, ključi, mobitel,....) . Je pa z vozičkom veliko težje, saj le porivaš 20 kg pred sabo (če štejem težo vozička in dojenčka).
JAz sem šla zadnjič laufat z vozičkom, in mi je prav fajn prišel, da sem lahko spodaj v mrežo odložila vso vlako ki jo nujno rabim pri laufanju (voda, pupica za astmo, ključi, mobitel,....) . Je pa z vozičkom veliko težje, saj le porivaš 20 kg pred sabo (če štejem težo vozička in dojenčka).
Mater je to moglo bit zanimivo za videt. Ok, tako počasno rolanje še nekak ampak tekanje??? Res še nisem videla mamice, ki bi tekala z vozičkom.
Res še nisem videla mamice, ki bi tekala z vozičkom.
A res ne? Pa saj obstajajo prav posebni vozički za jogging. No, tega ne bom kupovala, ker vseeno upam, da ne bom vsakič tekla z vozičkom, ampak meni se pa to sploh ne zdi tako čudno.
Jaz sem sicer bolj za kolo, ne tek, ampak moj mož je vsestranski in pri teku ima tisti pas za utrip merit, no tisto je tako na tesno, da mu mp3 nikamor ne zleze, če ga zatakne. Samo predlog.
Jaz sem sicer bolj za kolo, ne tek, ampak moj mož je vsestranski in pri teku ima tisti pas za utrip merit, no tisto je tako na tesno, da mu mp3 nikamor ne zleze, če ga zatakne. Samo predlog.
a pa ga kabel nic ne moti, ko mu binglja sem in tja!?
Hja, zgleda, da ne. Sej mislim, da zatakne čist zraven playerja, da je čist pri miru, kabel pa je tud pod majico ... Ne vem, mogoče sem mal čudno napisala, upam, da je kolikor toliko razumljivo. Meni je bilo sicer najboljše, če sem imela kako zadevo s prsnim žepom, je daleč najlažje. Drugač pa pač improvizacija ... iPod je pa itak zakon!