|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavske mamice 2008 :)
17.10.2008 19:11:03   
špelin@
Ej, kakšni pra.sci in gni.de so eni!!! Ravnokar mi je velika pika povedala, da je njeno prijateljico na prehodu za pešce pred par dnevi zadel avto. Je 10x pogledala levo-desno, potem pa je naenkrat en kreten pridivjal izza ovinka!!! Na srečo ima samo nogo v modricah in težko hodi. Ker ta gn.oj je enostavno odpeljal naprej, punčki ni pomagal!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Deklica je videla črn avto, LJ registracija, LJ grb (to ni čisto prepričana), prva črka W - bilo je v Zagorju pri gostišču Kum. Ne vem, zakaj zadeve niso prijavili na policijo - verjetno je mami že tako dovolj strta, ker ima njen mož raka trebušne slinavke... Pa še to! Kar vre mi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 476
17.10.2008 20:34:54   
orhideja31
joj Špelin@,to je pa res za user posted image user posted image user posted image ......

upam,da pravica zmaga in najdejo tega ali pa to user posted image user posted image user posted image user posted image .

raje ne napišem.......tudi mene take stvari tako raz.p.iz.di.jo. da  .............pa sej ne moreš s tem živet,no.....jaz bi umrla od sekiranja že tko........kaj šele da bi kar šla..........po eni strani hvala bogu,da punčki ni nič.........

so spumpali vodo iz kleti?????

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 477
17.10.2008 20:55:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31
so spumpali vodo iz kleti?????

Na srečo kleti ni poplavilo, so pa iz hodnika v pritličju prišli izčrpat vodo gasilci, toliko je je bilo... user posted image

(odgovor članu orhideja31)
Neposredna povezava do sporočila: 478
17.10.2008 21:24:44   
ključek
user posted image user posted image joj.................user posted image user posted image ....upam, da bo z punčko vse ok.................mislim tudi psihično......................samo bi pa mamica morala na policijo................a ni nihče videl????sej jaz se pa čudim, da pri tržnici ni kakšne hujše nesreče, ker vozijo kot ubrisani, sedaj ko semaforji ne delajo, moraš dejansko stopiti na cesto, če želiš priti na drugo stran..............ne vem, zakaj ni nikoli policistov dol pa da bi mal ustavljali ta folk...........bi imeli preveč dela verjetno..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 479
   [Brisano sporočilo]
18.10.2008 18:42:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 480
18.10.2008 22:01:15   
špelin@
orhideja31, je bilo tudi tebi tako fajn kot meni? user posted image  Odklop je bil sicer (pre)kratek, ampak toliko bolj sladek user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 481
18.10.2008 22:01:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1
MI SMO DOMA!!!!!!!!! home sweet home, končn.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 482
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 12:37:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 483
19.10.2008 20:15:26   
orhideja31
Špelin@,

bilo je fenomenalno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........midve sva si kar prepevali zraven.......mi je bilo pa potem samo žal da nisem svoje mami vzela s seboj k je bla to glasba njenega otroštva....ji bom pa dvd zrihtala in bo glih tako fajn.........

sem bila pa presenečena koliko ljudi je bilo!!???? so z oktobrom znižali vstopnino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojcek1, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !! ste zelo fletni na morju....zdaj pa seveda se nam pridružiš pri kofetku,kajne???

< Sporočilo je popravil orhideja31 -- 19.10.2008 20:16:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 484
20.10.2008 8:22:29   
nell
Ufff js sem spet bila leteča ta vikend...sem se v soboto na hitro odločila, da greva s tamalim k mami v Zreče in je blo spet full luštno - men tud paše, da se načvekam s prijateljicami, da se lahk vozičkam po mili volji - moji mami pa paše da mal vnukeca pocrtla - pa je volk sit in koza cela.
Sm pa kr vesela, da sem se odločla da grem, ker je moj mel napovedano turnejo v soboto zvečer in jo je dodobra zakoličil, tko da ne vem kok bi poleg otroka še mojga rihtala - bi po mojem vrela kot ne vem kaj. Tko pa sva pršla domov, ko je naš ati že k sebi pršuuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Mojcek - sem lunci napisala zs - pa sej pri nas ni neke umetnosti, sam za zaprtje mu js zdej dam enkrat na dan tist novalac proti zaprtju, ostalo pa tega nf in pali - pa smo vsi zadovoljni.
Pade ta teden kakšna kavica, če bo kej sončka?

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 485
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 8:58:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 486
20.10.2008 21:02:35   
ključek
sej so ob petkih kave, a ne?

a kofetkate vsak petek????

Neposredna povezava do sporočila: 487
20.10.2008 21:40:02   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

nekak se trudimo user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 488
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 21:48:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 489
20.10.2008 21:52:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31
Špelin@,

bilo je fenomenalno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........midve sva si kar prepevali zraven.......mi je bilo pa potem samo žal da nisem svoje mami vzela s seboj k je bla to glasba njenega otroštva....ji bom pa dvd zrihtala in bo glih tako fajn.........

sem bila pa presenečena koliko ljudi je bilo!!???? so z oktobrom znižali vstopnino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, tudi midva sva kar pozijala, ko sva videla takšno množico ljudi user posted image  Koliko pa je zdaj vstopnina?? Mene je mamina prijateljica presenetila, ker je poslala odgovor za eno nagradno igro na moje ime in sem dobila dve karti za kino.

nell, super, da si uživala user posted image

mojcek1, ob pol desetih pa ni več tako zgodaj, no user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: netki
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

nekak se trudimo user posted image

Tko nekak, ja user posted image

Mene kar štejte za ta petek zraven. Mislim, da bo Gregi že ok, velika pika, ki je bolna in ta teden ne gre v šolo, bo pa komot sama počakala, je še vesela, če me je za kakšno urco frej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 490
20.10.2008 21:53:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1
zele sm se spomnla. jz mam v petk ob 10 ginekologa. d*****!!!!!!!!!!!

Sr*nje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 491
20.10.2008 21:55:28   
natasa34
Čao!

Smo končno dobili računalnik nazaj - je bil mal v remontu user posted image .
Pri nas vse po starem, čez dan nič spanja, ponoči HB spimo.

Za petek pa velja, samo upam, da ne bo spet deževalo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 492
20.10.2008 21:58:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34
Čao!

Smo končno dobili računalnik nazaj - je bil mal v remontu user posted image .
Pri nas vse po starem, čez dan nič spanja, ponoči HB spimo.

Za petek pa velja, samo upam, da ne bo spet deževalo.

Ooo, welcome back user posted image  Ja, v petek naj ne bi deževalo - po trenutni napovedi, tako da računam na user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 493
21.10.2008 7:07:39   
orhideja31
jutro....

Nataša34,welcome back...smo te pogrešale!!!si skor zmrznila včeri zjutraj tam na kavici????? user posted image

Špelin@,a zdaj je pa tavelika pika bolna??pa vas se pa skoz neki drži...smola.....kinovstopnica je 2,90 eur...

za petek tudi mene štejte,edino če bi lilo kot prejšnji teden pol pa ne...

mojcek1,sr.an.je. no......bomo mogle pridit enkrat v Hrastnik na kavo da te vidimo in spoznamo...

nell,tebi bo pa uspelo pridit na kavico???

se javim še zvečer ker torki so pri nas full našponani...lep dan vsem

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 494
21.10.2008 7:28:32   
nell
Ne tud men v petek ne rata...js bi po novih napovedih mela sam danes in jutr čas...v četrtek so se namreč napovedale sodelavke na obisk in ker je vsem Hrastnik predeleč, jih bom pogostila kr pri mami in tako se posledično vračam šele v petek popoldan.

Ja, ja res zgleda da boste mogle v Hrastnik prit, da bova z Mojcek uspele tole kavo popit.

Men je žal, ampak ne znese.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 495
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 11:18:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 496
21.10.2008 12:38:59   
netki
pa pejdmo u hrastnik raztur nardit...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 497
21.10.2008 15:10:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: netki
pa pejdmo u hrastnik raztur nardit...user posted image

Ne pomaga, ker nell v petek sploh ne bo tam, mojcek1 ima pa G... user posted image  Pazita se, dečvi, da ne bomo res enkrat prišle, potem pa gorje vama, če vaju ne bo user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 498
21.10.2008 18:14:55   
natasa34
Hrastnčanke, jaz sem jutri dop. v hr, če ste za kavo javite! user posted image user posted image user posted image

Zvečer se mi ni dalo pisati -  včeraj so nam menjali okna in sva zato že zjutraj odpeljala Evo v hr k babici. Bejba je bila cel dan ful pridna (le zakaj ni še doma tako???), midva sva imela pa fula generalko po stanovanju ko so zaključili user posted image
Zjutraj sva pa zmrzovala na kavici sama, namesto, da bi uživala v miru nama je bilo dolgčas .... je ena tečka manjkala, he he. Saj nam menda ni nikoli prav.

orhideja31, sem te vidla šele, ko si bila že v avtu, drugače bi te povabila na zmrzovanje user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 499
21.10.2008 20:08:45   
orhideja31
Dober večer,

kje ste čvekice?? netki,aurorra(ti nas pa čisto zanemarjaš)

mi smo imeli danes plavanje in tok k je pa dons užival pa še ni....full je brcal in čofal z nogicami tko da je blo res full luštno.......jutri imava cepljenje in upam da ne bo kakšne reakcije ker gremo v nedeljo v olimje mal se namakat za krompirjeve počitnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nataša34,saj jaz sem te tud šele pol vidla...mi trije smo pa lepo notri na toplem kofetkali...no ati je kofetku,mami pa je čaj pila......user posted image user posted image user posted image user posted image za okna......

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

V življenju mi je najbolj žal za to
Zaprla sem oči in si nas predstavljala čez deset let. Videla sem družinske počitnice s pohodi po kozjih stezah in igro n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dostava
nada56

V katerem času vam najbolj ustreza dostava naročenih artiklov?

zjutraj (20%)

dopoldan (26%)

popoldan (34%)

zvečer (12%)

vseeno (8%)

Število vseh glasov: 166

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!