polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba ... sej veš kako pravijo slab kmet ma zmeri dobri krompir se nam je usral tole narest ja... IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ bemu; menjam 300 kg krompirja, za eno dete IZVIRNO SPOROČILO: beyba Biba ti bi pa poceni kupovala bebije.... veš jih ni naprodaj tko da kar pljunit v roke in veselo na delo.... Ti beyba, ko se vpišem v društvo kmečkih žena, a bo potem kaj več šans Saj tam imajo tud krompir, celo veliko krompirja Ti Murkica, to branje pa je šponalo živčke... pa še vedno ne vemo kak je končni rezultat Držim pesti O pa naše nosečke in mamice so bile danes aktivnejše. Sunshine lepo te je spet brat, pa tebe Spps Beyba o tebi pa tako ne bi izgubljala besed, menim da prav vsaka maksimalno uživa ob tvojih zgodbicah o mali lepotički Ajsi, še pridno božaš? Pa Juhca se je javila po dolgem času, pa Suzika Aquica, ti pa se drži... saj veš, da smo vse s teboj Jazzzi pazi na auspuh, še ti bo kdaj prav prišel Biba, ful luštna pesika, kako ji je ime? PikicaOOOOOO veliko sreče pr študiju in službi, pa še pr čem seveda Miška, kako si? Špelči, pr tvojih fotkah me pa me spet vleče v Grichenland... Kje točno sta bila? Erin, kako je s Tilenčkom, so prstki že zdravi? Saj vem da sem kakšno klepetuljo nenamerno ispustila Zagotovo Tino, pa Žiži, pa Oktavijaaaaaa, kako si punca? Prideš in zgineš Pa LLLLLUUUUUUUUUNNNNNNNNNČČČČČČČČČIIIIIIII, kam si se pa ti odselila? Pa menda ne na luno A tam nimajo interneta OK babežabe, grem gledat TV Vsem ki vas pomotoma nisem omenila, pa lep pozdravček. Se* ku ku
|