gigi1
|
Borkice moje drage evo mene. Je bilo kar hudo, vendar je mimo Tri celice so. Lepe. Tukaj je pa poročilo, ki sem ga napisala na drugi temi. Saj ne zamerite, če bom skopirala No tkole...verjetno vam je že Pija sporočila, da so celice 3. Baje so pa te 3 izredno lepe. Moj je imel dans plavalčke za vikat. Zdej pa upamo, da bo to - to! Poročilo: Prof.T. je bil zlat in ful prijazen še marsikaj novega mi je povedal..o tem bom drugič. Sem zelo samozavestno skočila na mizo in se je začel... Mene itak že una mašinca zaboli k mi jo not utakne in pol...mislim, da mi je dal lokalno samo nekam na sredo. Ne levo in desno kot dr. D. Pol pa borba s folikli.... So se upirali kot hudič. Prvih par se je udalo po 2-3h špikah, eden pa šele po 6i. Ena sestra mi je dobesedno ležala na trebuhu (Miška una tvoja ), druga me je pa držala za roko in božala po nogi. Gre dr. T. pogledat k biologinji pa pravi samo ena je. Gremo še mal poiskat. Sem rekla prav pa dejmo. No pol se je pa zgodba približno ponovila in smo najdli še eno celico. Prej sta bile pa dve. Se je ena še nekam skrila.. Pol sem šla pa ležat in za mano je prišla še ena puppa, ki nas zadnje čase malo bere, pa upam, da sem jo prepričala, da se nam bo pridružila...v glavnem deklica mi je razložila, da je problem tudi v tem kako so folikli pozicionirani. Zadnjič sem jih imela kar v grozdu in je dr.D samo 1x na vsaki strani prebil jajčnik in vsakega posebej posesal. Zdej je blo pa treba vsakič prebit in posesat, ker so se pa upirali pa ponavljati vajo. Sem stoično prenesla bolečino, samo zdej pa vem, da ni vse od G odvisno..in je marsikaj odvisno od tega kakšni so folikli in kje so. Hvala vsem za navijanje drage moje . Vem, da sem bila kar dolga, vendar se mi je zdelo prav, da razložim kaj se je dogajalo, da ne mislite, da je dr. T kaj narobe naredil. Vse druge punce so bile ko rožice in so rekle, da jih skor nič ni bolelo Grem ležat
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 25.10.2008 11:59:38 >