Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Kakšne lepe tigraste hlačke ima

...kaj kupite otrokom, ki imajo že vse??? + izbirčno in kritično mamo?!
murko
) in mislim, da ta mesec ne bo nič. No ampak pustimo se presenetiti. Jaz imam namreč tele cikluse zadnje čase čisto pomešane in se mi je M očitno občutno podaljšala. Namreč, če je verjeti sluzi, potem imam O šele v teh dneh, M pa sem imela že 10.10. Tako, da bo ta mesec zopet prišla po nekje 38 dneh. Svašta.... No pa da je še kapa polna, jutri dragi odhaja službeno za dva dni. Tako, da ga bom mogla danes peljati v Zagreb, če ne bo časa pa vsaj do KRanja
sem ga danes dobila, je sicer bolj tanek, je pa volnen, in če bo taka zima, kot je bilo dosedanjih par, bo čisto zadoščal - nekje do 0 ali malo pod to temperaturo bo čisto ok. je pa ful lep, mehek in mega kroj! glede na cene v LJ itak ne bi nič bolj poceni dobila... za ekstremno nizke temperature pa mam puhovko do kolen
to sliko.