ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: polaris Ma popolnoma nič razen UZ, na katerem je bilo videt kao vse normalno sem se pa včeraj tud jaz kar mal zamislila, kaj vse me še čaka , pa na srečo več kot pol tak nisem razumela (vem samo, da ti pri lapro spucajo avtoceste ) pri laparo ti pogledajo avtoceste in spucajo, če kaj ni ok če delaš to v MB, je najboljše, da ti naredijo transvaginalno hidrolaparoskopijo, ki je samo diagnostična - če kaj najdejo, ti potem naredijo še klasično laparo in spucajo, če je to možno. tole se pa zlo znanstveno sliši... ajsi, svaka ti čast, da se tako spoznaš na te zadeve.... sej se ne tole so meni delali, in v primerjavi s 3 cimrami v sobi, ki so imele klasično laparo, sem bila jaz par urc po operaciji čisto super - takoj sem vstala, hodila, pa tudi krvavela sem samo par dni (porabla en zavitek unih Vir 80 - noter jih je 10?). ker je kratek poseg, posledično kratka narkoza, pa ni nobenih šivov. seveda, če kaj ni ok, ti potem naredijo klasično laparo, kar pomeni šive na trebuhu.