|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:11:58
|
|
|
|
pikicao.
|
aja ej kako se pa pripne slikica zraven? mam jz tud neki zanimivga ;) ce dam copy / paste mi jo noce pol pokazat, tko d ce ja kaksn drugacn nacin bi prosila ce mi ktera to zaupa p.s. ji pol mal unga z vrvjo odstopm :) ampak sam mal
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:13:48
|
|
|
|
Serendipity
|
Jah, ta je poslan (oz posvečen) od naše polaris ...
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:14:52
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aja ej kako se pa pripne slikica zraven? mam jz tud neki zanimivga ;) ce dam copy / paste mi jo noce pol pokazat, tko d ce ja kaksn drugacn nacin bi prosila ce mi ktera to zaupa p.s. ji pol mal unga z vrvjo odstopm :) ampak sam mal sliko najprej shrani sem: http://www.shrani.si, potem pa kopiraj drug link in ga prilepi v svoj post!
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:15:16
|
|
|
|
miska73
|
slikce od tipčkov nalimaš tko, da greš na tole stran: http://www.slikomat.com/ naložiš sliko , izbereš velikost 445x334 (da ni prevelika) potem pa skopiraš kodo za forume, ki ti jo izpiše... in jo prekopiraš v tvoj post.
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:15:31
|
|
|
|
polaris
|
najprej ga pokaži, pa ti povem pojdi na shrani.si, poišči izbrano fotko iz računalnika, stisni shrani in potem prekopiraj kodo za forume ki jo prilepiš sem gor
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:16:05
|
|
|
|
ledenka
|
uuuu, tale ma pa dobro... bucko
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:17:01
|
|
|
|
miska73
|
Jah, ta je poslan (oz posvečen) od naše polaris ... No pri temle pa ne manka bučka oz. malancan. Ga bo treba rešit. Se tokrat kr jst javim...
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:17:58
|
|
|
|
pikicao.
|
a bo?
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:18:40
|
|
|
|
miska73
|
Pikicao Nima bučke ma pa zato obrazek za popapcat .
< Sporočilo je popravil miska73 -- 20.8.2008 21:19:23 >
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:18:59
|
|
|
|
ledenka
|
ampak tele kopalke so pa... mokre bo bogi decko vnetje mehurja dobu, jih mora KOJ slect
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:20:35
|
|
|
|
polaris
|
se je kar Miska javila, da ga odreši muk
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:22:03
|
|
|
|
ledenka
|
grem na pir babe, mejte se! pa ne bit prevec pridne, da se bom smejala, ko vas berem, in slinla nad slikcami
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:22:33
|
|
|
|
pikicao.
|
se en lubek
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:23:34
|
|
|
|
pikicao.
|
ga bo ktera nazajfala ;)
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:23:35
|
|
|
|
ledenka
|
pikica ti si nasa!
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:23:43
|
|
|
|
miska73
|
se je kar Miska javila, da ga odreši muk Če se mi je pa v trenutku zasmilil, ko sem ga zagledala...
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:24:34
|
|
|
|
Serendipity
|
Če smo že pri bučkah ... Ajsi - uživaj!
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:25:23
|
|
|
|
miska73
|
ga bo ktera nazajfala ;) Pikicao, jst mam še z unim v mokrih kopalkah dost dela... tko da nimam časa še za tegale...
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:31:22
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ga bo ktera nazajfala ;) Uh, jaz morem pa zdaj it mojega nažajfat! Pupe - fajn se mejte!
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:32:57
|
|
|
|
pikicao.
|
ja kaksna zenska pa si d ne zmores obeh hihihihi
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:33:42
|
|
|
|
miska73
|
Jst mam tud dovolj za danes. Se beremo jutri.
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:34:57
|
|
|
|
miska73
|
ja kaksna zenska pa si d ne zmores obeh hihihihi V letih... pa rada se koncentriram na enega naenkrat...
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:36:57
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 ja kaksna zenska pa si d ne zmores obeh hihihihi V letih... pa rada se koncentriram na enega naenkrat... miska, se boš pač morala žrtvovat, moj pride tud vsk hip domov
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:38:24
|
|
|
|
pikicao.
|
za lahko noc, pa prijetne sanje...
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 21:40:31
|
|
|
|
pikicao.
|
aja sm pozabla povedat da me je un z vrvjo ze poklicu pa reku ce ga pridem odvezat ;) nocko marelce moje
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Naravna zaščita pred soncemNekatera osnovna olja imajo lasten zaščitni UV faktor. Z uporabo izbranih eteričnih olj si lahko pripravite lastno mešan...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.