Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
judy želim ti več sreče naslednji ciklus.......jaz tud komaj čakam na jutri, da pride in potem čim prej zopet odide, da bom lahko veselo zašibala..kot ti praviš... novim zmagam nasproti;)
Jaz vam povem, da bo letos ogromno decemberčkov:)-:)-:)-
Strinjam se s tabo Mujcek. Že sedaj sem bila čisto preč, ker nekako ni bilo tistih značilnih PMS znakov (al pa sem samo mislila, da jih ni, ker si jih nisem želela). Da bi pa še kaj zamujalo. Joj!!!!
Lahko pa tudi tako gledamo na svet: Bomo pa imeli žive jaslice doma za naslednji božič. Kaj pravite punce. Gremo v akcijo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
za čim več živih jaslic :duda: :duda: :duda: v Sloveniji!
LP vsem /zdej pa moram še kaj narediti za ljubi kruhek/ Judy
Se strinjam, tudi december je veliko lepši mesec kot november, zato :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: sledi. Naj bosta Miklavž in Božiček darežljiva!:)-