|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Belkasto prozorna tekočina iz brdavic? 18.8.2008 14:14:42
|
|
|
|
Anonimen
|
To je normalno in ti ne moreš nič naredit,da boš imela mleko.Mleka bo ,če bo povpraševanja
|
|
|
|
|
RE: Belkasto prozorna tekočina iz brdavic? 18.8.2008 14:17:19
|
|
|
|
sasa78
|
to je čist OK, sam pust pri miru - tud jaz sem imela v 2 nosečnosti to, pa mi je g. rekla naj pustim prsa pri miru - ne iztiskat.
|
|
|
RE: Belkasto prozorna tekočina iz brdavic? 18.8.2008 14:20:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen To je normalno in ti ne moreš nič naredit,da boš imela mleko.Mleka bo ,če bo povpraševanja v prvo je blo veliko povpraševanja pa nič robe..... eni govorijo ja da ma vsaka mamica mlek sma jst sem se prepričala na lastni koži da ni tako.....
|
|
|
|
|
RE: Belkasto prozorna tekočina iz brdavic? 18.8.2008 14:46:23
|
|
|
|
lexl
|
Jest pa nisem imela v obeh nosečnostih nobene tekočine prej pred porodom. Rodila oba s carskim rezom, čakala na mleko 4 dni, potem pa dojila do enega leta oba, nehala pa na lastno željo, ne zato, ker bi mi mleka zmanjkalo. Tekočina iz prsi v nosečnosti ni noben pokazatelj kasnejšega dojenja.
|
|
|
|
|
RE: Belkasto prozorna tekočina iz brdavic? 18.8.2008 15:40:12
|
|
|
|
pokica_
|
Kar se tiče mleka je čisto relativna stvar. V glavnem ne stiskat bradavic. Jaz imam mleko, se je G prepričala na lastne oči , sem pred njo stisnila, pa nisem noseča. Sem pa prejšnji mes dala skos SS, ampak mleko se je pojavilo "verjetno" zaradi hormonov in prevelike želje po . Brez skrbi in uživaj v !
|
|
|
RE: Belkasto prozorna tekočina iz brdavic? 18.8.2008 19:23:04
|
|
|
|
mehkoba
|
A torej ne izstiskat? Jaz vsake tolko preverim, če še ga mam. :) O.k, ne bom več. Naj kar bo. Pojavlo se mi je v 23. tednu.
|
|
|
|
|
RE: Belkasto prozorna tekočina iz brdavic? 18.8.2008 20:03:52
|
|
|
|
pokica_
|
Nič stiskat
|
|
|
RE: Belkasto prozorna tekočina iz brdavic? 18.8.2008 20:40:51
|
|
|
|
Katjusa
|
Pol se dragi tud ne sme nič več tam špilat
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2008 9:36:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo se vam lahko zgodi pri poroduVerjetno ste prebrali že marsikateri priročnik o nosečnosti in vodenju poroda. Mi pa smo se odločili, da vas pripravimo ...
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
Kako se znebiti dude?пеперутка16Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?Dudo smo postopoma krajšali s škarjami, dokler se otroku ni začela gnusiti. (
50%)

Nekega dne smo preprosto rekli, da je nekdo vzel dudo. (
0%)

Nekaj tretjega - napišite v komentarje. (
50%)
Število vseh glasov: 2Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!