|      
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Elektronska varuška
14.12.2009 1:25:40   
Biba Buba
Mi imamo to  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=199958

Je ok, no, mal mi gre na zivcke, ko "lovi" kanal-sumi... Jaz si ne predstavljam, da bi imeli samo zvok.

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 51
14.12.2009 22:35:06   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

IZVIRNO SPOROČILO: monika1973

Tudi mi bomo kupili elektronsko varuško ampak mislim, da bo čisto dovolj takšna ki bo imela samo glas.
Ali mislite, da je nujno potrebna slika in detektor gibanja? Če se malo spomnimo nazaj v naše čase kako še
tega sploh nič ni blo in smo vseeno preživeli :) Mi smo preživeli, ja... nekaj jih pa žal ni. Z današnjo tehnologijo se lahko na srečo izognemu nekterim takšnim tragedijam.

hvala bogu za tehniko

Senzor dihanja ne potrebuješ v kolikor bo otrok normalno rojen,
saj so možnosti za smrt v zibelki veliko manjše. Naš je bil nedonošen in nam je ob izhodu iz porodnišnice pediatrinja naročila naj si to kupimo.

No, naš mali se je normalno rodil, nobenih zapletov, vse bp. Pri sedmih tednih pa je nehal dihat. Tako, da je AC v vsakem primeru priporočljiv. Sploh glede na to, da je cenovno (v primerjavi z npr. "Baby sense") dostopen praktično vsakomur. Če je denar za fancy vozičke itd. najbrž nikomur ne bo težko dati denar tudi za AC, glede na to, da vendarle rešuje življenja.

~~°°~~°°~~°°~~°°~~°°~~°°~~°°~~°°~~°°~~°°

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 52
23.12.2009 17:35:15   
kaja13
Mi ravno izbiramo el. varuško in imam eno vprašanje....  ali je res, da je AC  uporaben samo, če dete samo spi v posteljici? Pri nas je to zaenkrat max. 2 uri na noč, pa še to ne v enem kosu. Preostali čas pa je pri meni v postelji...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 53
12.1.2010 12:02:32   
malamucka
AC je zakon!!! user posted image . nikoli ne veš kaj se zgodi...
kaja13, ja, je res da senzor dihanja je uporaben samo ko je otrok v posteljici... kot navadno varuško pa AC lahko uporabljaš tudi drugje...

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 54
17.1.2010 21:50:48   
petrolejka
Tudi mi imamo že 2 leti AC in je super. Me pa zanima, če ima katera AC in še kakšno drugo el.varuško? Mi bomo AC porabili za novorojenčka, drugo varuško pa bi morala dati v sinovo sobo. Če ima katera poleg AC še kakšno varuško, me zanima, katero? Kako je z motnjami - delovanjem obeh varušk hkrati.

Se spomniš, čigave so b'le tiste krave?
Zjutraj so tebi pojedle klobuk...

(odgovor članu malamucka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Anketa

Izvirna darila na spletu
Ali kupujete oz. bi kupovali izvirna darila v spletni trgovini?