|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
3.7.2009 18:25:16   
gapii27
nočejo sprostit jajčecuser posted image

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
6.7.2009 8:54:54   
Storžica 81
Gapii vso srečo. držim pesti , da bo z obema user posted image user posted image vse OK.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
6.7.2009 20:55:46   
Storžica 81
Gappi kako je šlo na UZ?

Neposredna povezava do sporočila: 3103
7.7.2009 20:00:31   
gapii27
ojla

smo danes prišli iz gorenjske...vidli smo obauser posted image user posted image  je rekla da naj še ne razglašamo okol kefr ni rečen da ostaneta oba....sam da je vsaj en pikec ampak vemo da bosta dva korenjakecauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3104
7.7.2009 20:36:47   
Storžica 81
Gapii  čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Držim pesti za obauser posted image . kako ti želim, da ti uspe obdržati oba. midva sva si vedno želela imeti dvojčkeuser posted image .

Ali je ta teden Dr. Pintarjeva na UZ-ih?

Mene je kar malo groza petka.....user posted image Upam, da bo še vse dobro..

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
7.7.2009 20:41:26   
gapii27
od jutri je že en drug....drobnič se mi zdi...sem pogloedla in ti povem, da sn pozabla...nisn mela računalnika zram, da bi ti bla takoj napislal

hvala za pestke

Neposredna povezava do sporočila: 3106
7.7.2009 20:44:46   
Storžica 81
Ni panike, če je eden ali drug je vseeno. prej sem na enem drugem forumu prebrala da je do 10.07. dr. Pintarjeva od 11.09. naprej pa Drobnič.

V bistvu bi rada, da bi bil dr. Drobnič, ker je moj zdravnik, po drugi strani se pa kar bojim, ker me je zadnjič tako prestrašil, da si še zdaj ne upam verjeti, da mogoče pa meni pod srčkom raste novo življenje.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
7.7.2009 20:51:54   
gapii27
ne skrbi vse bo ok....gremo počasi spat...slabost se me že 3 dni drži nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3108
7.7.2009 20:55:56   
Storžica 81
Lepo spiteuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
9.7.2009 11:38:33   
tinč407
Zdravo punce

Mi smo zanosli po prvem IUI. smo v 7. tednu in smo že videli srčeka!!!

V levem jajčniku mi je ostala cista 19x19mm. Ali lahko ta cista škodi na kak način plodu??
Strah me je da bi kaj šlo narobe zaradi te ciste! Ima katera take izkušnje??

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

Neposredna povezava do sporočila: 3110
9.7.2009 11:44:48   
Storžica 81
Zdravo punce

Mi smo zanosli po prvem IUI. smo v 7. tednu in smo že videli srčeka!!!

V levem jajčniku mi je ostala cista 19x19mm. Ali lahko ta cista škodi na kak način plodu??
Strah me je da bi kaj šlo narobe zaradi te ciste! Ima katera take izkušnje??

Kdaj si pa imela IVI? Pojma nimam glede cist. Ali ti v Lj niso nič rekli?
Jaz sem imela IVI 02.06.09 in imam prvi UZ jutri. Bojim se, da se ne bo še nič videlo, ker je šele 5. tednov od iseminacije, pa tudi strah mej, ker mi je zadnjič dr. Drobnič rekel, da nosečnost ne napreduje dovolj hitro. Počakajmo do jutri.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
9.7.2009 12:17:35   
tinč407
V neplodnostni so mi rekli, da naj moj ginekolog spremlja cisto če se bo zmanjševala. Od vzhičenost ker sem videla srčeka sem pozabila vprašati kaj se lahko zgodi, če se cista ne bo zmanjšala

sijaj, sijaj sončece...

Neposredna povezava do sporočila: 3112
9.7.2009 12:26:24   
Storžica 81
kdaj si pa imela ivi

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
9.7.2009 12:28:11   
tinč407
IUI sem imela 8.6.
Sedaj sem v 7. tednu. Pa ti?

sijaj, sijaj sončece...

Neposredna povezava do sporočila: 3114
9.7.2009 12:29:01   
tinč407
aha, sem bila nepozorna pri branju. Nam se je srček že videl! Verjetno se bo tudi pri vas

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
9.7.2009 12:37:02   
Storžica 81
Hvala ti za odgovor. Pojma nimam, sploh ne znam izračunat koliko tednov je žeuser posted image . Jaz računam kar od IVI.ja, od takrat naj bi bilo 5. tednov, če bi pa računala zadnjo menstruacijo pa naj bi bila v 8. tednu. Bomo videli jutri. Po svoje že komaj čakam, drugače me je pa strah...

Ful lep, da ste že videli srčka. Koliko srčkov ste pa videli?? Ali si imela veliko foliklov?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
9.7.2009 12:47:37   
tinč407
ja, po njihovem si v 8. tednu. Računajo od 1. dneva M. Jaz sem imela samo en folikel. Imela sem tudi 1. iui. Sem pa pridelala nasploh prvi folikel po letu in pol. ŽSem bila na klomifenu pol leta in nikoli ni bilo folikla. Gonal me je pripeljl vsaj do enega in ta je bil dovolj!!user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

Neposredna povezava do sporočila: 3117
9.7.2009 13:08:37   
Storžica 81
Jaz sem klomefene jedla še pri m ojem osebnem ginekologu. Rasti foliklov ni nobeden nadziral tako, da nimam pojma al je bil kakšen al nobeden. Sedaj sem pa imela menopur in pridelala dva folikla. Na začetku je rastel samo eden.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
9.7.2009 15:58:11   
buča
dan...vem,da me dolgo ni bilo,vidim,da je nažalost dost novih med nami,pa na veselje tud dost novih user posted image ....vsem čestitam iz srca...sma na hitrco napišem,da pr men ni nič novega razen to,da moram še enkrat na opp zarad pregrade-enkrat so mi jo 1.5 cm odstranil,zdej so pa videli na office hsc,da jo imam še 2 cm.Tko,da čakam septembra,ko bo tomaževič začel operirat.Leta pa bežijo...sem kr mal huda...vse to prestajat....no,se vam še kaj oglasim,pridne bodite,veliko uspeha na iui-jih,pa tud tko...lp,buča

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

Neposredna povezava do sporočila: 3119
10.7.2009 12:49:39   
Storžica 81
Ojla,

danes smo prvič videli na UZ našega težko pričakovanega user posted image . Velik je 9 mm. Tako sem vesela. Upam, da se ne veselim prezgodaj user posted image .

Buča držim pesti, da tudi tebi čim prej uspe....Boš videla vse bo še dobro....

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
10.7.2009 13:41:28   
gapii27
bravooo storžicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3121
16.7.2009 13:34:51   
kitka1
No, punce, vidim, da ste vse že na off. Očitno se tudi na kliniki zelo malo dogaja, čeprav je včeraj v Leonišču bilo kar precej ljudi. Predvsem v laboratoriju. In seveda čakalnice brez klime... Predvsem tiste z največjimi trebuhi smo odpirale okna in delale prepih. Čeprav ne razumem čisto, kako lahko nekateri zdržijo v kavbojkah. Jaz sem za lahka krilca in majčke brez naramnic :)

Držim pesti, da kateri uspe čez poletje. Časa je malo več, pa morje tudi svoje naredi ;) Bom gotovo pokukala še kaj k vam avgusta, če bo mala pridna. Zaenkrat me brca predvsem ponoči - očitno bomo podnevi spali.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
17.7.2009 15:04:08   
gapii27
ja kitka to pa res...tema je zamrla...vse dopustniško razpoložene...  srečno, caw

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
17.7.2009 23:13:06   
Storžica 81
Ojla punce, kako ste kaj?

Jaz še nisem na dopustu, vendar sem se kar nekako odklopila od od forumov. Zadnjič sem brala eno  drugo temo in začela preveč razmišljati o tej in drugi stvari. Odločila sem se, da drugih tem na forumu ne bom brala razen tele, če bo še kdo kaj napisal.

Drugače pa imam v ponedeljek pregled pri svojem ginekologu. me je kar malo strah, če e vse OK.
Upam, da me bom naslednji teden že lahko šla v službo, ker ta bolniška me kar že kar malo dolgočasi... saj imam vedno kaj za počet,,, vendar...user posted image

Kitka 1 kdaj boš pa rodila?
Gappi kako napredujeta pikici?

Lahko noč

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
18.7.2009 14:26:07   
trudy
Pozdravljene punce!
Ali me sprejmete med vas? Tui sama sem ena tistih,ki bo začela s tem postopkom,upam,da septembra. Pa imam par vprašanj,upam,da mi bo katera odgovorila. Najperj vsem iz srca čestitam,ki vam je uspelo,sem prav zadovoljna,da je tako,ker imam s tem večje upanje,da bo tudi nam.
No, midva se matrava dve leti,več ciklusov na klomifenu,vedno super odreagiram a do vgnezditve be pride. Imela laparoskopiji in HSG, dala tudi kri za hormone,moj je bil dsedaj drugič na sperimogramu-prvič vse ok.Pri meni spo rekli da so PCO vendar v zelo blagi obliki. Junija sem bila pri dr. Voglerju v LJ,kjer je naročil mojega na spermiogram in nas naročil avgusta,ter povedal da bomo začeli z insemenacijo. Zdaj pa me zanima,če bom začela že takoj septembra z inseminacijo-oz. kdaj po vaših izkušnjah?
Vsem hvala za odgovor.

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?