Ejla
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Ejla Ja ja glede kvalitete se strinjam, tudi med postopki je treba biti športno aktiven pravim jst..čez ziher ga ni!!! Če ne za drugo, vsaj za to, da imaš občutek, da sta skupaj nekaj pridelala...Tko, da jst že pripravljam romantični večer danes, ko pride moj možek domov...sam nisem glih 100 procentna če lohko, glede na to da imam jutri zjutraj IUI. Kaj mislite druge?Saj ni razloga za abstinenco, kajne? Jah, jaz bom pa takole rekla...zadnji postopek, ko sva zadela tisti +, sva dan pred IUI edinkrat NE šparala z municijo . Ma mensezdi, da če je z njim oz tistimi njegovimi plavalčki vse ok, da se do naslednjega jutra že napolnejo 'šaržerji' na novo - torej je sveža roba. Neela torej pri tebi obstaja možnost, da sta en dan pred IUI v svoji režiji naštimala tole vašo pridobitev. Nikol ne veš. No, zdej kar je je! Plavalčki so že v polnem teku, Dr. Korošec je bla tudi nežna in sploh ne zastopim, kako lohko nekateri tko naredijo , da boli(vsaj tako ste povedale)...ker ti dve dohtarce ki sta meni delale IUI sta tako previdne, da nisem čutila popolnoma nič. No, zdaj pa se pridružim vam, ki čakate testek...mučnih 17 dni...ampak jst sem se odločla, da se bom zamotla, pa s čim drugim ukvarjala, ker drugače so res dooolgi dnevi. Torej moj dan je 10.11.! Zdržmo!
|