zaljubljena23
|
Nutry, jaz bi s testkom počakala vsaj do petka...Če je šlo do vgnezditve, še test ne pokaže takoj pravilno...Nekje 4 dni po vgnezditvi se proizvede dovolj nosečniškega hormona v telesu, ki bi ga test lahko že zaznal...Držim pestke, da je to to Ksenya, pol si takšna kot jaz v zadnjem ciklu, ko sem testek komaj delala teden dni po zamujanju M, ko si mi vsi govorili, da sem nosečka, saj sem imela slabosti, pa se sama na tole nisem ozirala...Dajmo punca, plusek bo shyshy, no saj pri meni je tudi trajalo več kot leto dni od zadnjega izpita, kar sem diplomirala...Ampak lani sem te zanosila, imela SS, se je malo vstavilo, potem so bile počitnice, tako da sem se intenzivno začela pipravljat na diplomo oktobra..Vglavnem v študijskem letu mi jo je uspelo spacat skupaj...Verjamem, da bi še bilo prej, če ne bi odlašala z zagovorom...Drugače pa hvala za lep zadnji stavek...Verjame, da boste tudi ve super mamice