Ksenya
|
oj oj, se pardoniram, gužva doma in v službi.... Shyshy; ja dobimo že zdravila in nadaljnja navodila za zdravljenje in potem IVF še v tem letu verjetno. V kolikor še tvoj ni dal krvi, jo bo moral dati, pa tebi jo bodo še verjetno tudi vzeli, da pregledajo okuženost za spolno prenosljive bolezni... Midva že imava vse izvide, ker sva že vse pošlihtala, predno so šli najini dokumenti na konzilij. Očitno bova v isti skupini in se bova lahko skupaj borile, razen če meni uspe še v 4. IUIju, potem boš morala sama brez mene naprej no meni se je tečka danes prikazala, očitno nisva bila dovolj pridna na dopustu, in bo potrebno iti še na en IUI in mogoče še potem na IVF... glavno je da gremo z optimizmom v nove borbe, ne Nutry, upam, da bo s tabo vse ok in se ti bo vse samo sčistilo. Zojatisa dobrodošla med nami, vidim, da so ti že vse razložile, kako kaj poteka zdravljenje in potrebuješ še samo pestke, da čim prej rata Drugače pa v MBju navadno najprej prakticirajo z tabletkami, čeprav je trenutno prava zmeda na lekarniškem trgu, ker Klomifena ni za dobiti, nadomestnih tabletk pa ne dajejo... No saj boš videla kaj ti bodo predpisali... Zaljubljena 23 je pa itak naš sonček, ki že ima svojo pikico in jo carta še v našem imenu se beremo, čauči
|