Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

nosečka
.Nato oddaš tisti list,na katerega bodo napisali kakšni so tvoji folikli in endometrij.Ti bodo pa sproti dali nadaljna obvestila in navodila ali prideš na UZ ali moraš k Tatjani,oz soba 105.Če ti tisti trenutek ne bo vse jasno jih kar na UZ vprašaj,pa ti bodo vse še enkrat povedali.Srečno jutri.Upam da ti uspe.Če rabiš še kakšno informacijo vprašaj.Jaz sem imela dva postopka IUI,tako da nekaj že vem,sem bila pa na začetku tako kot ti izgubljena.Javi kako je bilo.
Občutki so...oh kot da bi lebdela
se veselim. Vsaki, ki pa ji ta krog ni uspelo, pa ji pošiljam veliko
Danes je bila sicer cela zmeda tam na UZ, ker se je ena dr uvajala in je bila še reeees nerodna. Prvo mi je recimo izmerila folikel in je videla velikost 13mm na levi strani jih sploh ni našla itd...
no, potem pa je hvala bogu prišla pomoč in ta druga dr je takoj našla dva velika na levi v izmeri 20-23mm in enega velikega na desni 23mm. Pa kr nekaj malih. Indometrij 10. Ne vem, zakaj vedno ravno mene doleti ta čast, da se nekdo uvaja na mojih UZ, ampak no ja, nekje se mora ne
se veselim. Vsaki, ki pa ji ta krog ni uspelo, pa ji pošiljam veliko
Danes je bila sicer cela zmeda tam na UZ, ker se je ena dr uvajala in je bila še reeees nerodna. Prvo mi je recimo izmerila folikel in je videla velikost 13mm na levi strani jih sploh ni našla itd...
no, potem pa je hvala bogu prišla pomoč in ta druga dr je takoj našla dva velika na levi v izmeri 20-23mm in enega velikega na desni 23mm. Pa kr nekaj malih. Indometrij 10. Ne vem, zakaj vedno ravno mene doleti ta čast, da se nekdo uvaja na mojih UZ, ampak no ja, nekje se mora ne
. Jutri pa le pogumno in ubogaj zdravnike, da te ne bojo preveč matrali...
ampak dr. Vlaislavljevič se je odločiv da bi bilo fino , da poskosima še z zadnjim IUI, ki je bil v juniju prekinjen, ker sem zelo slabo reagirala na GOnal
. V četrtem postopku sem pa imela Puregon inekcije in če bi dobro reagirala in imela dovolj foliklov bi bila takoj pestavljena v IVF postopek
. Imam pa šele januarja posvet za IVF
.
zanosila po naravni poti in zdj si želimo še enga pa ne uspe maja sm šla na klomofen vendar nič no 24 tega meseca pa na IUI .
normalno naprej.