Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Si ne morem predstavljat, kako bi jaz to prenesla, ker me že prizadane, če od koga drugega slišim, da se to zgodi. Ampak, kot tudi druge pravijo, bolje zdaj, kot pozneje.
- enkrat kaze, da sm nekaj pridobila, drugic, da sem nekaj kg izgubila.
. Če prav štejem bom takrat že krepko vkorakala v 10 teden. No sicer pa imam ciklus na 32 dni tko da sem verjetno kak teden manj...vseeno pa se mi zdi kar pozno!
, kar pripomore samo še k dodatni utrujenosti, ki je pri meni res veeeellliiikkkkaaa. kaj šele bo
, ampak bo že. Bolje je če imam poln želodec, tako da ves čas nekaj glodam. Posledično me že določene hlače tiščijo in tako zjutraj stojim pred omaro in razmišljam, kaj naj oblečem. Trebušček se že malce kaže, tako da moram izbirat stvari, ki ga lepo skrije - v službi (razen redkih izjem) še ne vedo in pred NS niti ne mislim povedat. Ampak nam je letošnja moda lepo naklonjena - tunike in široko krojene srajče lepo skrijejo rastoče trebuščke