taškica
|
Obelix - najprej odgovorim tebi, ko te matra s tremi v planicah. Jaz jih bom imela 4. Sicer ne v planičkah, (to bosta samo dva) ampak glavo gor, otroci so najlepše in najboljše kar imamo. Jaz sem tri dni jokala, ko sem izvedela da sem noseča z dvojčki. Potem pa se mi je zvedrilo in vem, da bo vse ok. Pozitvno razmišljaj, pomisli kako bo čez 18 let (oziroma prej) ko bo šla na maturantski ples. Jaz imam dva fanta, še eden je ziher na poti, za drugega pa sumim, da je tudi isti spol. Si predstavljaš moj maturantski ples? Madona se bom vrtela!!!!! (Mož pa samo z mano, ha, ha, ha) Tanja, veš kaj, jaz se ne bi tako sikirala; nuhalna svetlina je zgolj statistika. To pa pomeni da ni točna. Moja kolegica je imela 1:16, druga je imela 1:50; obe imasta danes zdrave otročiče. Ne vem, meni ta amniocinteza sploh ni všeč, čeprav jo zagovarjajo kot rutinsko. In prosi nehaj sama sebe matrati, dovoli si, da si žalostna 1 uro, to pa je zadosti, kajti ti in tvoj bebe bosta lepa in zdrava in debela (ti zaradi nosečnosti, on/ona pa zaradi tvojega že malček razširjenega trebuščka). In kar prepričaj se v to, da bo vse ok. Povej koliko jih pa poznaš z D. sindromom. Če enega je veliko - to je redka zadeva, pa še stara nisi 40 let. Dejmo punce dvignit moralo!!!!!!!!!