dodi
|
Hej babe! Tukaj sem...naj spet malo zaživi ta naša tema... Dejte mi punce povedat,kje dobite tiste sočne mladeniče,vse mišičaste...kak link če ga ima katera....prosim. Pa naj mi katera razloži,zakaj prek Mozzile ne morem nalimat tukaj gor slikc...al pa ne znam... Dopoldan kuhali,prali,se igrali...ko pa so prišli iz šole,smo dobili eno bolnico...Mirjam je bila totalno pikasta po hrbtu,trebuhu,vratu,ušesih...alergija v vsej svoji veličini...samo,kdo ve na kaj ,ker ni jedla ničesar kar še ni....kjlicala zdravnika-ta mi je predlagal,naj ji dam nekaj proti alergiji in ga čez dve uri spet pokličem.Storila sem tako in po dveh urah so se ti izpuščaji združili v veliiiike rdeče fleke,okrog oči pa je dobila podočnjake,zato mi je rekel,naj jo čimprej pripeljem k njemu. Pravi,da ima kar hudo reakcijo...dobila inekcijo Medrola in za domov tri tablete Medrola za še tri dni,pa seveda tudi sirup proti alergiji in napotnico za alergologa...sedaj moram poklicat,pa še ne vem kam bi...al na pediatrično,al na Regentovo v privat alergološko ambulanto al na Jesenice Jah...takle mamo vidte...že nekaj pride,da jke pestro....sinoči sem pa sama naredila eno mini operacijo... Nadja je imela okrog nohta na nogi vse zagnojeno in zabuhlo...sploh ne vem kako je lahko celo popoldne skakala po ZOOju...in ker sem se bala istih zapletov,kot sem jih imela jaz,sem jo zvečer zagrabila in ji s skalpelom to bulico z gnojem prerezala in očistila...danes je že skoraj čisto dobro,zjutraj sva stisnili ven še malo gnojčka...zdaj pa ni bilo nič več in sem samo še namazala z antibiotično kremo.... Dost me mate za en cajt...dejmo mal življenja...