lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce a ni žalostno vreme za ponoreti? Dobro, da sva bile z Lano že prej dopoldne zunaj, ker sedaj pri nas dežuje. A že kaj kurite? Mi smo danes malo zakurili, drugače pa sem prej dva dni kalorifer malo vžgala parkrat na dan, da se mi ne sprehladi. Naša hiša je bolj v senčni legi, tako da je tam od enih, dveh v tem letnem času že senca in se pozna v temperaturi. Sicer poleti nam to odgovarja, ker je manj vroče kot v mestu vsaj za 5 stopinj. Kako kaj dojite, sede z obročem ali leže. Jaz bolj sede, no čeprav danes sva pa že dvakrat leže tudi, sploh ponoči jo bom spet podojila leže, ker se mi zdi, da včasih kar lebdim ponoči sede. A se kateri že kaj dogaja? Zdaj pa že tak dolgo ni bilo nobenega bebija, da bi ena lahko odšla v Rim danes. Kakšno temperaturo imate v sobah? Men se včasih zdi s fulom hladno, čez 10 min mi je pa vroče. Jaz dojim le leže, mi je nekako lažje. sede sploh še nisem poskusila. imam pa levo bradavico čist bogo, moram uporabljat nastavek. pa mi je babca rekla, da naj se ga čimprej znebim, ker potem ne bo hotel brez. danes bom poskusla na drugi brez, ker se mi zdi že kr ok. ponoči sede dojit je pa s fulom težko, ker sem mogla to noč velik presedet, ker ga je napenjalo in se mi je takoooo spal. sem se bala, da bom kr zaspala z njim v naročju.