lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Malo pa joka,ampak ne tolko.Strah me postane,da ni kaj narobe.Še jaz se zjočem od skrbi.Patronažna je rekla,da je to vse od tega,ko se doji,da preveč zraka povleče noter.Jaz pa ne jem ne vem kaj,da bi ji škodla.Ampak je vseeno smotano gledat,ko se napenja.To naj bi se začelo že po dveh tednih. Pa tudi imajo že tako tekoče blato,kako naj vem,da ma drisko??? Berem po knjigi o boleznih pa me zvije,ko pišejo same take,da dojenčki lahko umrejo v prvem mesecu,če je kaj narobe. Kot sova sem,samo v njo gledam,da ne bo kaj!Začetek je res težek,še posebej ko je prvi .Sploh ne vem kaj bi.Upam,da se bom hitro navadla. Če ti pri dojenju preveč zraka povleče, je čist možno, da tišči v želodčku. <poskusita podreti kupčka. Lahko tudi vmes med dojenjem, drugače pa včasih kupčka podreje tud pol ure po dojenju. Poskusi večkrat. Držim pesti, da čimprej mine.