Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
PF vse naj naj pa lepo se mejte s punčko (ampak je pa res velika )
Mene pa tako vleče ven na en sprehod pa ne vem kaj bi ali bi šla al pa ne,rada bi voziček sprobala Nočem,da bi se prehladila al kaj,da ne bo kaj narobeSaraya saj bi migala,ko pa vsi tako govorijo,da se treba pazit Pa še bi se rada barvala,sem kot strašilo pa ne vem če lahko Kaj priporočaš??
joj, to vam moram povedat.... bubija že nekaj časa zanimajo stvari okol . Pa sprašuje, kako bo prišel na svet. Povem, da bom šla v bolnico, pa da bodo zdravniki pomagali. On pa: ja, ampak kako. no, smo poskušali nekako razložit. Kljub vsemu je star manj kot 3 leta
Pa pride prvi dan iz vrtca in mi reče, da za noge iz trebuščka potegnejo Je že dobil razlago v vrtcu
Včeraj pa risanka za lahko noč - Krtek. Saj mogoče se ga še spomnite. Pa kaže, kako zajčka sexata (sta pač en na drugem), potem zajklji zraste trebušček, se vleže na tla, pride Krtek-zdravnik, da noge narazen, naredi se luknja in ven potegnejo malega zajčka In potem se kot žogici prikotalita še dva mala zajčka.
Bubi vse to gleda, ati pa reče: no, zdaj pa si videl, kako se rodi dojenček
Glede čepa,jaz vem samo to,da je čist normalno,da ga gre vsak dan nekaj.Nevem pa al mora bit krvav al kako Pri Aneji sem jaz tik preden sem šla v P,ko sem se šla stuširat opazla nekaj,pred tem pa čist nič.
Čep je lahko rjavo obarvan ali pa se vidijo krvave nitke. Ni pa nujno. In tudi ni nujno, da se prej izloči. Al pa se izloči 2 tedna prej. Tak da je to zelo nezanesljiv način napovedovanja bližine poroda.
Mene pa tako vleče ven na en sprehod pa ne vem kaj bi ali bi šla al pa ne,rada bi voziček sprobala Nočem,da bi se prehladila al kaj,da ne bo kaj narobe
emi, vprašaj raje še patronažno. Ampak jaz tako razmišljam: zdaj so T zunaj in znotraj približno enake, vetrovno ni, smoga ni,... kakšna pa je razlika za , če je not ali veni Saj ne greš za 3 ure in ne greš v šoping center oz. zaprt prostor. Pa v košarici od vozička (taki ali drugačni) je lepo zaščiten.
Hvala za odgovore,bom še raje mirovala ta teden pa bom naslednjega izkoristla dokler je še na dopustu.Popek se tudi še ni dokončno zacelil,tako,da bomo počakali še par dni.Barvali pa se bomo čez vikend,da se bom lahko zunaj prikazala.
Joj babe,res groza,kera še mora za tasta in taščo kuhat. Meni se še za sebe da. Jaz bi tašči kar naročla,naj si zravn prinese ,ne pa da ji grem še kuhat
Naša Aneja pa reče: malo ti prerežejo trebušček,malo pa lulico,pa se rodi.Ona je baje že dvakrat rodila.Enkrat Mediko v Ljubljani,Uhača pa v Mariboru.Pa je baje ni bolelo