|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 20:42:32
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ti, kura... kaj pa si bila prej, preden si se izvalila iz jajca?
|
|
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 20:45:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ti, kura... kaj pa si bila prej, preden si se izvalila iz jajca? Kdaj prej? Zakaj pa misliš, da sem stara uporabnica?Misliš, da vsi menjamo nicke? Jaz že ne.
|
|
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 20:45:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdaj prej? Zakaj pa misliš, da sem stara uporabnica?Misliš, da vsi menjamo nicke? Jaz že ne. Ti si pa cist v predvolini boj padla
|
|
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 20:45:42
|
|
|
|
kvaražugon
|
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 20:46:56
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kura Kdaj prej? Zakaj pa misliš, da sem stara uporabnica?Misliš, da vsi menjamo nicke? Jaz že ne. Preden si postala kura.
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 27.8.2008 20:47:14 >
|
|
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 20:47:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni je vse ZARES
|
|
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 20:53:09
|
|
|
|
Kerensa*
|
Hujša si kakor "Hopla".
|
|
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 20:56:09
|
|
|
|
kvaražugon
|
Mogoče je bila pa gnilo jajce.
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 20:57:30
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: kura Kdaj prej? Zakaj pa misliš, da sem stara uporabnica?Misliš, da vsi menjamo nicke? Jaz že ne. Kako si pa potem tako dobro seznanjena o menjavi nickov?
|
|
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 20:59:37
|
|
|
|
Kerensa*
|
Že dolgo bere RR, sedaj je pa zbrala pogum, da se registrira in začne sodelovati.
|
|
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 21:00:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako si pa potem tako dobro seznanjena o menjavi nickov? To je poskusna verzija novih pravil uporabe. Seznanjenost z menjavo nikov .
|
|
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 21:00:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: kura Kdaj prej? Zakaj pa misliš, da sem stara uporabnica?Misliš, da vsi menjamo nicke? Jaz že ne. Kako si pa potem tako dobro seznanjena o menjavi nickov? Ker sem brala temo o tem kako se menjavajo nicki.Že dolgo prebiram RR.
|
|
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 21:04:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Že dolgo prebiram RR Jaz sem miss Barbadosa in poskrbela bom za vse lacne otroke sveta.
|
|
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 21:05:50
|
|
|
|
kvaražugon
|
Mogoče bomo pa končno dobili odgovor na vprašanje, kaj je bilo prej - kura ali jajce.
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 21:07:09
|
|
|
|
Kerensa*
|
Hmmm... tole je moje: IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Že dolgo bere RR, sedaj je pa zbrala pogum, da se registrira in začne sodelovati. In tačas, ko sem to pisala, je ona napisala: IZVIRNO SPOROČILO: kura Ker sem brala temo o tem kako se menjavajo nicki.Že dolgo prebiram RR. Komentar ni potreben.
|
|
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 21:07:11
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Že dolgo prebiram RR Jaz sem miss Barbadosa in poskrbela bom za vse lacne otroke sveta.
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 21:07:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče bomo pa končno dobili odgovor na vprašanje, kaj je bilo prej - kura ali jajce. Glih kar je ena debata na par deset straneh mimo . Tako da najbrz ne.
|
|
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 21:08:43
|
|
|
|
kvaražugon
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Mogoče bomo pa končno dobili odgovor na vprašanje, kaj je bilo prej - kura ali jajce. Glih kar je ena debata na par deset straneh mimo . Tako da najbrz ne. Ali pač. Kura trdi, da prej ni bila jajce.
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 21:10:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali pač. Kura trdi, da prej ni bila jajce. Pustimo se presenetiti. Mlada kri, res je, lahko se pricakuje precejsnja mera vztrajnosti, predvsem pa zagnanosti v iskanju argumetov. Sezona debate se odpira z velikim pokom. Kura ali jajce, to po sto straneh ne bo vec vprasanje.
|
|
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 21:13:46
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jaz pravim, da je bila prej kura... ker kuro je ustvaril Bog... saj na Noetovi barki sta bila kura in petelin, ne pa dve jajci.
|
|
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 21:15:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ne pa dve jajci A dve jajci morata bit za eno kvalitetno kuro zvalit?
|
|
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 21:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 21:16:12
|
|
|
|
Kerensa*
|
To ne ... ampak iz enega kura, iz drugega pa petelin, kajne?
|
|
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 21:16:20
|
|
|
|
Rožica I
|
Če se ne motim, je na 8. fotki Natalie Portman- je pa od vseh teh lepotic, meni najboljša, tako igralka, kot tip ženske ! (Speštano pa niti nima kaj, ker dejansko niti nima nekega materiala )
|
|
|
RE: Pa kam si jih še misljo zbasat, no?! 27.8.2008 21:17:13
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I nima nekega materiala To bi potem lahko vsaj bolje zakrila... oz. imela sposobnejšega stilista.
|
|
|
|
Obiski po porodumaca83 RRDobra kolegica je pravkar rodila. Povedala je, da obiskov prvi mesec ne zeli, razen ozjega sorodstva. Jo poklicem po enem mesecu ali pocakam, da sama poklice in povabi, ko bo pripravljena?poklici cez en mesec (
24%)

poklici vmes in vprasaj kako so (
49%)

bo ze sama poklicala, ko bo zelela (
27%)
Število vseh glasov: 108Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!