bella02
|
Hej! Za nami je spet en pester vikend. Včeraj smo bili pri prijateljih in izvedeli, da bodo aprila imeli dojenčka . Tam smo prespali (jaz bolj malo, sem se mogla hladit z mrzlo vodo), danes pa smo šli prižgat svečki mojima dedku in babici, da ne bomo konec tedna še enkrat hodili tako daleč. Pa smo obiskali teto in strica z družinama po zeloooo doooolgem času. Jih je bilo lepo videt. Teja je bila pridna. Ura jo ni pretirano zmedla. Ima pa 3 dni neke krčke, morda je to povezano z mojo srbečico. Če me ponoči spet napade, grem jutri v ZD in zahtevam, da me da v laboratorij. Nekaj potem res ne štima. Zdravnica je nekaj omenjala sladkorno in upam, da sem daleč stran od tega. Prav fino je videt, da je ura šele 9.37, jaz pa bom šla počasi spat. Se pa prav veselim teh dolgih večerov, bo oči več z nami . Joj, me že pričenjajo prsti srbet, to pomeni spet praskanje . Pa nič ne pomaga. Bom poskusila s kisovimi obkladki, drugih idej nimam več. Ne pomaga ne Tea tree, ne Activna krema, ne alkohol, ne Fenistil, za kratek čas le mrzla voda. Pa še to za noge, na dlaneh pa ne. Pojma nimam, kaj je. matejchi, načeloma pridem, zadrži me lahko sneg ali prehlajena Teja, imamo potem v nedeljo namreč krst. sayuri in Zoja MIša, če sta za kako kavico izven tega datuma, se pa slišmo Nič, grem delat tisto, kar delajo moji trije: pančat. Mirno noč vsem!!!
|