gajka
|
Dobro jutro! Pri nas vse po starem, je bil pa Rok včeraj res zelooo priden in upam še na več takšnih dni. Se pa že 2 dni dogaja, da zvečer kar ni zaspan in gleda kot čukec, pa ga kar v posteljo nesem, ugasnem luč, priprem vrata in čez čas le zaspi. Ampak sem pa vesela, da za to, da zaspi, ne potrebuje nobenih pravljic, uspavank, lunic, vrtiljakov... Ah, vidim, da že lažem! Ni ravno vse po starem - končno imamo pohištvo v dnevni sobi! Še jedilno mizo in stole dočakamo, pa smo na konju! Tole pa je zelo nazoren primer, kako boste lahko že kmalu telovadile s svojimi : http://ziza.ru/2008/10/28/jekstrimalnaja_gimnastika_s_rebenkom.html sandra123 - za spanje dvojčic! Hmmm, kot kaže kmalu ne boš več potrebovala Cerazette, če bo Tina tako pridno spala v vajini postelji, ker se bo tvoj moral na kavč preselit. No, šalo na stran, po mojem mnenju jo malo ljubosumje matra in se boji, da bosta na njo čisto pozabila, pa spita pri vama v spalnici, pa bi ona tudi... Srečanje v CE - jaz sem za! Recimo City Center Celje, 19.11., ob 11h, nekje zgoraj pri džungli (za večje ), previjalnica je zraven, dojilnica tudi (če bo treba), joški pa itak. Kaj pravite?
|