|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
19.9.2008 17:24:05   
majči22

No, da se vam po dolgem časujavim, ampak sem že čist na konc z močmi. Pa še mastitis sem dobila, tako da sem na antibiotikih.Ma boli ko user posted image . No mal boljš je že po antibiotikih sam mam pa še zmerom vročino tam okorg 37.7.
Ja zdej ko mi tamala spi ponoči po 5 ur skup moram jest na 2 uri vstajat in pumpat vn. Ponoči imam preveč mleka, naša ga pa premalo poje. Podnevi pa tako malo spi in bi se samo nosila. Kaj ve naredite?
A ima katera kakšno dobro idejo, kako naj dosežem, da bodo moje dojke dojele da morajo ponoči mal manj proizvajat. Sem optimist,ne?

miškolinček
, upam da bo vse vredu s Filipom. Pa a se ni nič udaril. Čudno, da si ga našla na trebuhu, bi predvidevala da bo na hrbtu, če ga je dol potegnil. No ja sam da bo vse vredu. Si sploh ne predstavljam sebe, da bi se mi to zgodil, mene bi verjetno kr kap. Same pohvale da si tako reagirala. Ma sej verjetn ga ni hotel dol potegnit, ampak mal pogledat.

Nč lepo se imejte!

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 951
19.9.2008 18:47:41   
tatly
MIŠKOLINČEK-user posted image user posted image
IN KAKO STE OSTALE?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 952
19.9.2008 19:12:44   
Zoja Miša
Smo bili še popoldne na sprehodu!user posted image  Upam, da bo pikica spala ponoči. Če pa ne, bo pa user posted image  v akciji, je petek!user posted image

Tejkaz in Naty, hvala za info, vidve sta carice.user posted image Vse mi povesta! Tako mladi pa tako fejst!user posted image user posted image user posted image

Miškolinček, grozno kar se je zgodilo. Važno da Filip ne bruha, to pomeni pretres. Če pa se bo čudno obnašal ga pa le pelji pogledat! SREČNO!!! Pa javi kako ste!

No sedaj pa pikico spravit spat, počasi, potem pa likatuser posted image
Mirno nočuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 953
19.9.2008 19:15:08   
Zoja Miša
Majči, tudi mene zanima kako narediš, ko otrok začne več spati, da joške začnejo delati manj???? Tudi jaz bi tole moje pumpanje omejiča, če bi šlo, vsaj čez noč. Kakšna ideja, katerakoli???

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 954
19.9.2008 19:31:48   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Naty,jaz mam pa dom aAptamil 900 g in ne 800g,a je nova pakunga zdaj 900 g,ker na mojem piše do 6 mesecev?user posted image
A v DM si bla? Kok je pa tam cena?

V DMu je 10,96 800g in je do 6. meseca, so pa škatle kot naprimer za kašice, kartonske. V mUllerju je pa spet drugi je pa do 4. meseca je tudi v štirioglati kartonski škatli - spet druga embalaža 800g in je 11,56. Je pa pti tem z Mullerja koa 150ml za to starost, sam ni šans, da bi pojedel tolk, mu delam 120ml, ker še to pusti. Pri tem z DMa je pa merica ne 120ml vode, ampak 130ml in pride potem 145ml, ko daš mleko notri. user posted image

V KR pa le pridi, če boš mela čas. No sej midve s Tejko imava 1 uro do Qlandije peš z vozičkom. user posted image  Ti pa kar s kengurujem ulet. user posted image user posted image  Mal heca. Bo verjetno bolj priden, ker bo vse videl, pa še kaj počvekal z nami. user posted image

zdaj mi ni pa nič več jasn,kako ima lahko ista firma drugačen način doziranjauser posted image

ta.ki jo imam jaz se dozira isto kot novalac,ena merica za 30 ml vode,pa 900 g škatla je,stala je 17 evrov user posted image
tisto koliko mora pojesti na dstarost pa jaz sploh ne gledam,ker je meni patronažna rekla da ni nikoli prav napisano.
mi je povedala preprost recept koliko naj naštimam na starost in koliko bi naj pojedel:
100 ml + toliko kolikor je star:npr.šri 1 mesecu najmanj110 ml,p0ri 2 najmanj 120 ml,pri 3 130ml,... s tem, da so možna odstopanja je rekla 20 ml gor ali pa dol odvisno od otroka in kateri obrok dneva je.

...najbrž ima ista firma različna doziranja zaradi koncentracije preparata v embalaži....v vsakem primeru mislim, da se je potrebno držati navodil proizvajalca.

Neposredna povezava do sporočila: 955
19.9.2008 19:43:48   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Naty,jaz mam pa dom aAptamil 900 g in ne 800g,a je nova pakunga zdaj 900 g,ker na mojem piše do 6 mesecev?user posted image

V DMu je 10,96 800g in je do 6. meseca, so pa škatle kot naprimer za kašice, kartonske. V mUllerju je pa spet drugi je pa do 4. meseca je tudi v štirioglati kartonski škatli - spet druga embalaža 800g in je 11,56. Je pa pti tem z Mullerja koa 150ml za to starost, sam ni šans, da bi pojedel tolk, mu delam 120ml, ker še to pusti. Pri tem z DMa je pa merica ne 120ml vode, ampak 130ml in pride potem 145ml, ko daš mleko notri. user posted image

V KR pa le pridi, če boš mela čas. No sej midve s Tejko imava 1 uro do Qlandije peš z vozičkom. user posted image  Ti pa kar s kengurujem ulet. user posted image user posted image  Mal heca. Bo verjetno bolj priden, ker bo vse videl, pa še kaj počvekal z nami. user posted image

zdaj mi ni pa nič več jasn,kako ima lahko ista firma drugačen način doziranjauser posted image

ta.ki jo imam jaz se dozira isto kot novalac,ena merica za 30 ml vode,pa 900 g škatla je,stala je 17 evrov user posted image
tisto koliko mora pojesti na dstarost pa jaz sploh ne gledam,ker je meni patronažna rekla da ni nikoli prav napisano.
mi je povedala preprost recept koliko naj naštimam na starost in koliko bi naj pojedel:
100 ml + toliko kolikor je star:npr.šri 1 mesecu najmanj110 ml,p0ri 2 najmanj 120 ml,pri 3 130ml,... s tem, da so možna odstopanja je rekla 20 ml gor ali pa dol odvisno od otroka in kateri obrok dneva je.

...najbrž ima ista firma različna doziranja zaradi koncentracije preparata v embalaži....v vsakem primeru mislim, da se je potrebno držati navodil proizvajalca.

Se strinjam z Bambi. Verjetno je mal švohnejši in je treba 10ml vode več. Je pa tolk vrst Aptamila sem ugotovila, da pojma nimam več. V glavnem je pa navadna formula brez dodatka glutena.

Miškolinček meni je P rekla da tak otrok poje prvi mesec 80-100ml, drugi mesec pa od 100-120ml, kakšen mal več, kakšen malo manj. To se pravi za nas drži 100-120ml. Patronažna je pa od mene zahtevala, da bi 14dni star otrok pojedel 100ml. user posted image user posted image user posted image

Bambi jaz imam zdaj dve različni embalaži Aptamila doma, a je kaj narobe. Saj bi najprej to porabila, potem bi pa na drugo preklopila, sem dve škatli kupila po 800g.

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 956
19.9.2008 19:52:07   
naty13
Čer.

Mami je svobodna. user posted image  Otroka spita. user posted image  Nejc od 18.30, Jošt je pa od 19.30 v postelji. user posted image  Zaenkrat je tišina. user posted image

Smo se pa danes po parih dneh kopali. In mali je noro užival. Je brcal, da sem ga komaj držala. Se pozna par dni pri otroku. Ne morem verjet, kaj sva doživela vse v dveh dneh. user posted image

Aha, pa HB smo kakali in ni bilo treba glicerinske svečke. Pa še lepo zenfasto smo kakali. user posted image user posted image user posted image  Pa tudi nam je mal skoz prišlo, ampak ni bilo sile, samo bodi.  Po Novalacu smo pa re čisto zeleno kakali. Tejka ti si videla, prav grozna barva, a neuser posted image

Miškolinček najprej tebi en user posted image . Erazem ti ga pa orng sračka. user posted image  Kar dobro opazuj Filipa, da ne bo kaj narobe. Se mi prav smiliš, pa verjetno še spala ne boš in boš samo Filipa poslušala, če je vse ok. user posted image  Res je treba pazit na ta večje otroke. Meni Nejc HB ne leta okrog previjalne, se pa igra zraven, pride samo pogledat, ko odvijem plenico, da preveri, če je polulan ali pokakan. user posted image user posted image user posted image  Najbolj se okrog Jošta baše, ko ga imam v naročju in se še on k meni baše. user posted image

Majči22 user posted image user posted image  mastitisi so pa rees nadloge. user posted image  Naj se ti uredi čimprej vse skupaj.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 957
19.9.2008 19:58:17   
tejkaz
Naš bolnik spi. Popoldan je spet dobila vročino in izpuščaje, ki so se kar množili in množili - norice.
Jaša pa še meditira v ležalniku. Bo šel pa tudi kmalu spat, je že utrujen.

Danes upam na boljšo noč.

Majči22, sčrpaj si samo tisto kar te tišči, ostalo pa ne.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 958
19.9.2008 19:59:47   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Se strinjam z Bambi. Verjetno je mal švohnejši in je treba 10ml vode več. Je pa tolk vrst Aptamila sem ugotovila, da pojma nimam več. V glavnem je pa navadna formula brez dodatka glutena.

Miškolinček meni je P rekla da tak otrok poje prvi mesec 80-100ml, drugi mesec pa od 100-120ml, kakšen mal več, kakšen malo manj. To se pravi za nas drži 100-120ml. Patronažna je pa od mene zahtevala, da bi 14dni star otrok pojedel 100ml. user posted image user posted image user posted image

Bambi jaz imam zdaj dve različni embalaži Aptamila doma, a je kaj narobe. Saj bi najprej to porabila, potem bi pa na drugo preklopila, sem dve škatli kupila po 800g.

Ne sme bit nič narobe,...vedno proizvajalci kaj izbolšujejo in potem nastane prava zmeda med uporabniki,...vse hrane morjo bit kvalitetne in mislim, da se to pri nas kr zelo dobro kontrolira, tako da ni straha. 

Ampak tisto na Kitajskem, al kje že ,..glede otroške hrane- adijo pamet- ledvične kamne so otroci zakasirali. Ti pa recimo misliš, da ima kolikeuser posted image .

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 959
19.9.2008 20:04:17   
bambi14
Jaz namesto kravjega mleka pijem kozje mleko. Če je boljše vas zanima- pojma nimam,user posted image ...baje, da je bolj zdravo. Vsaj UHT ni,...ga samo pasteliziram( segreješ do cca. 70 stoinj).

Če vas zanima razlika med mleki:
http://agri.bfro.uni-lj.si/drobnica/postojna96/ROGELJ.html

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 19.9.2008 20:06:21 >

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 960
19.9.2008 20:55:24   
miškolinček
Sam tok da se javim,smo v redu,mislim da ne bo hujšega razen tega da se je prestrašil in hoče biti samo pri meni. Že prej je bilbolj name navezan pa se vsega bal,zdaj pa sploh. Pa bo že. Bruhal ni,zdaj se trudi zaspat.
NAs pa po novem šraufa in sračkamo da je joj,samo ne vem ali je od mleka ali je erazem kaj iz brtca prinesel ker v vrtcu razsaja driska,tudi v njegovi skupini. Tako da mi bomo skoraj sigurno cepili proti rota virusu.

Lepo  pa mirno in čim daljšo noč želim vsem pa meni trudi.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 19.9.2008 20:56:57 >

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 961
19.9.2008 21:22:28   
anita goitan
Punce nočko,počas šibam spat, danes so Zojo matrali krči od 17ih do 18ihuser posted image user posted image , sedaj nina. sem že vse spakirala za vikend, samo verjetno pridemo jutri popoldan nazaj, če jo že zvija naj jo na domačem terenu., drugač jo pa na vipavsko mahnemo, na trgatev.
Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 962
19.9.2008 22:28:18   
bella02
Teja je bolš, ne hrope več tako grdo. Vročine ni imela, bruha pa tudi zelo malo, bolj poliva kot bruha. Dopoldne je še bruhala, pol pa ne več. Jaz sem zlikala stvari, ki sem jih oprala, še preden sem šla rodit in so me lepo počakale, jih nisem hotela dat tašči. Je imela druzga dala dovolj. Čakam, da se pikica zbudi, potem pa pojest in spat!
Vsem  želim mirno in prespano noč!

user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 963
19.9.2008 23:12:41   
matejchi
Jaz grem tudi v pravljično deželo.. user posted image . Nočko

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 964
20.9.2008 8:04:04   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Noč spet super. Nejc od 18.30-7.30, Jošt od 19.30-3.30, pojedel in spal dalje do 6.45. user posted image

Bella samo, da ste bolje. user posted image  Je dobila Teja v ZD kaj inhalacijeuser posted image  Sprašujem zato, če jo taki majhni dobijo, verjetno jo, ker ne vem kaj bi lahko drugega naredili. user posted image

Zoja MIša rada pomagam, pri stvareh ki jih vem oz. poznam. Pa da ne boš mislila, jaz tudi veliko stvari še ne vem, pa je to moj drugi otrok. user posted image  Pri vsakem kaj novega izveš, ker so si otroci tako različni. user posted image  Glavno, da so zdravi. user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 965
20.9.2008 8:18:57   
sayuri
Jutro user posted image . Hvala za kavico, Naty. DAnes se pa končno lahko pridružim super noči. user posted image  ZAra je spala od 21h - 5h, Lovro od 20h- 2h, pojedel in spal do 6h. user posted image  SEm se končno naspala. Včerajšnji dan je bil res pester. Nista zatisnila očesa in skoz sta sitnarila.user posted image  Zvečer sta se pa oba orng podelala v plenico. user posted image  Zgleda, da ju je črvičlo.user posted image

Grem prebrat, kaj ste napisale. A pride katera za vikend v naše konce konje gledat? http://www.ugar.si/

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 966
20.9.2008 8:35:02   
Neža7
miškolinček...... Bogi Filip user posted image  ja, ja mali so tako hitri. Ko je bila moja sestra 3 mesecev sem jo vedno hotila, da spi zmenoj (bila sem 16 let stara) in okoli njo so bile blizine in res ni morala kam iti. JOJ! potem sem slišala kako mi je padla iz postelji kako  sem se hitro zbudila. Še sedaj ne vem kako ji je uspelo.

Neža je spala od 19:30 do 5:30 user posted image  Sedaj še spi, da moram sedaj hitro oblačila obesit preden se zbudi, ker potem greva na sprehod okoli jezera.

Lep dan punce user posted image

tejkaz.... seveda sva čist ok user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 967
20.9.2008 8:37:25   
sayuri
Miškolinček user posted image , joj kaj so Erazmu rožički zrasli. Tole je bil pa zihr orng šok. user posted image  Bogi Filip. MIslim pa tuid jaz, da se je le ustrašil. SPloh, če je padel na trebuh. TAko je refleksno rokice postavil pred glavco - verjetno ej padel na roke in ne direkt na obrazek. JAh, starejši bratci in sestrice tuhtajo in tuhtajo po svoje v svojih glavcah. KOt praviš, jih moramo skoz na očeh imet. Verjetno bo res fajn, da si kengurujčka nabaviš, da bo Filip skoz ob tebi. SAm malo počitka pa tud ti rabiš, punca. user posted image

bella en objemček za Tejouser posted image . Držim pesti, da tale prehlad čimprej mine. user posted image
anita goitan ni dvakrat za reč, da bo Zoja na trgatvi uživala user posted image . Uživajte user posted image
tejkaz Eva ima norice? user posted image  Ejej. Jih bo tud Jaša dobil verjetno, a ne?
majči22 žal ti ne znam svetovat, ker nimam takšnih težav. Verjemem, da je pa zoprno, če te mleko tišči.

A ima katera številko od sandre123? Naj mi pošlje ne ZS prosim.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 968
20.9.2008 8:56:46   
Zoja Miša
Jutro še od mene.
Naty, hvala za kavico. Sem jo že ruknilauser posted image . Paše. In moram te pač pohvaliti, ker mi tako pridno odgovarjaš in si pri 2 otrocih, sploh super!user posted image
Mi smo imeli tako super noč, je Kaja Lina spala od 21.30h (in sama je zaspala v postliciuser posted image  - sva jo prej malo cartala, jo dala v postlico in je zaspala, brez bunjenjauser posted image user posted image user posted image ) in do 2.30h (5 uruser posted image ) in potem se je drugo rundo predramila ob 6h, šibam mleko pripravit, pa zaspi in je spala še do 7h, jaz pa tudiuser posted image . Se je najedla, čvekala z očijem in sedaj jo počasi zmankuje. Jaz pa likat, ker včeraj nisemuser posted image .

Miškolinček, sem zelo vesela, da je bilo vse o.k. Upam, da ste tudi noč imeli mirno in si si kaj spočila.

Majči, očitno tako kot je Tejkaz napisala, manj si pumpaš, pa se količina mleka zmanjšuje. Pri meni se za enkrat količina povečuje, ampak saj je prav tako, sem rekla, da bi vsaj do njenega 4 meseca rada vztajala. Mislite, da mi bo uspelo, brez da živce in voljo vmes zgubim???user posted image

Neža, super za že drugo tako uspešno noč!

Sayuri, tudi tebi, si si vsaj spočila! Pri vas se pa kar naprej nekaj dogaja! Bi rade volje prišla, pa je tole usklajevanje z mojimi joški še proces zase.user posted image

Tejkaz, upam, da se čim prej pozdravite. Pa če jih Jaša faše bodo verjetno čisto v blagi obliki, kar je dobro, ne?

Bella, no, pa gre na boljše, super! Pazite nase.

Anita, uživajte na trgatvi!

Bambi, daj prosim, odgovori mi glede teh kapljic D3. Kakšne je teorija. Kaj pravi stroka? Je o.k., če jih začneš dejati po 3 mesecu, tako kot pravijo punce???

No, bodite pridne, se beremouser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 969
20.9.2008 9:00:26   
Zoja Miša
Joj Sayuri, sem pogledala tale link in je ful lepo. Sem čisto nora na konje. Sem se že odločila, da ko bo Kaja Lina dovolj stara, grem jaz delati izpit (no saj menda se tako reče) za jahanje konj. Mi je to želja že od otroštva, pa je do sedaj še nisem uresničila! Pa kje bliže, ker bi potem to rada imela za hobi! Upam, da mi uspe.
Vi pa le pojdite in poročaj kako je bilo!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 970
20.9.2008 9:11:56   
cebrca
naty13 Oprosti, čisto nehote, sem šele sedaj opazila, da ga res ni zraven! user posted image user posted image Očitno se mi je izmuznil pri copy paste!

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
JSt sem danes spet, kot zoombi. . Ponoči nisem zatisnila očesa. Zaspala proti jutru za eno urco. DAnes sta pa spet tečna, kot sto . Včeraj in danes sem jima dala tiste k.... kapljice Plivit D3 in imamo žurko. Ne bom jih dajala, pa če se vsi pediatri okol na glavo obrnejo.

Najbrž je bil tudi dan bolj čuden, pri nas je bilo tudi pestro, je bil Ivan cel dan kot da bi ga kdo navil. Mirj e bil šele ob desetih zvečer ko je končno zaspal!

Kapljice AD3, D3. Prve vsebujejo poleg vitamina D še vitamin A za oči, druge pa samo vitamin D. Predpisujejo jih že kakšnih 50 let, z namenom da se prepreči rahitis in da zagotavljajo pravilno rast možganov.
So srečni otroci, ki nimajo krčev. Naprej so srečni otroci, ki imajo rahle krče in jih kapljice AD3 ne ojačajo. Večina pa je žal otročkov, ki imajo krče in naredijo kapljice AD3 še dodatno štalo, D3 pa ne.
So pa tisti nesrečni, ki jih tudi kapljice D3 čisto zvijejo.

Moja odločitev: Kapljice bi mu zelo rada dajala, toda če zaradi tega potem ne spi in cel dan joka, je to zame matranje otroka, pa naj reče kdorkoli kar hoče. Moje mnenje je, da mu bom manj škodila, če s kapljicami počakam, da obdobje krčev mine in mu jih potem dajem, ko ga ne bo matralo.

Muklla moj nasvet: poskusi še s kapljicami D3, sigurno ti jih bo P napisala. Če jo bo pa še po teh zvilo, pa počakaj do 3 mesecev, ostalim pa reci, da jih daješ, da te bodo pustili pri miru.

Zoja Miša s kapljicami definitivno poskusi in boš videla kako bo, lahko da je ne bodo matrale.  Slačenje po sprehodu zunaj? HM?. Običajno se tako natempiram, da prideva nazaj približno takrat ko vem, da se bo zbudil in potem ni nobene škode, če ga slečem in zbudim.

miškolinček mene je kar zvilo ko sem to brala! Upam, da ste danes u redu in ni nič narobe!

majči22 boga, samo da so antibiotiki hitro prijeli. Za manj mleka ti pa žal ne vem svetovat.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 971
20.9.2008 9:17:26   
cebrca
bella user posted image user posted image user posted image   da čim hitreje pozdravita prehlad. Pri nama se je nosek spucal v treh dneh.

tejkaz user posted image user posted image user posted image za Evo, da bodo norice čim hitreje mimo. Držim pesti, da jih Jaša ne bo dobil. Če si jih ti že prebolela je dosti verjetno da jih ne bo, ker bo zaščiten s tvojimi protitelesi!

Kaj vse zamujam, ker čez dani nimam časa za RR in se že vse pomenite in zmenite!

Pa lep dan vsem in veliko vozičkanja pa svežega zraka!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 972
20.9.2008 9:31:18   
tejkaz
Naše norice: http://picasaweb.google.si/gresekor/20080920Doma#

Imamo pestro user posted image user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 973
20.9.2008 9:38:10   
dojenč
oj,
sem zasledila daže imamo bolnike?TATTLY, KAJ SE DOGAJA.
mi bomo danes malo praznovali moj 22 roj dan, .naslednji teden pa upam da gremona morje.
upam da so vaši sončki veseliin razigrani
šibam nekaj pripravljat

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 974
20.9.2008 10:28:10   
bambi14
Jutro,

spali recimo doro: nergali do 1.00 in se hranli in kupčkali in cartali in hranli,... in potem sančkali do 5 in 5.30- 8.30. Ja lahko rečem, da ok in sem dokaj spočita.

No pa, da se malo pritožim oz pojamram:

- že 14 dni aktivno rihtamo prizidek,..no jaz skrbim za deco in kuho. Moj pa dela, pride ob 15.30 iz službe, pride še en kolega, skupaj pojemo kosilo in potem jaz pospravim(rihtam sebe, malo, cote, likanje,...kolk pač uspem), onadva pa rihtata gradnjo. Moj pride noter komaj ob cca 22 uri in je crkjen in jaz tečna, ker bi rada, da bi bil še malo z nama. No včasih sem že res tečna, ker pač ni enostavno imeti celi dan sam deco in ko že mislim, da mu jo bom malo uturila se mi user posted image zasmili in on gre spat, jaz pa poslušat baby blues. Komaj čakam, da bo zima in več časa in manj zunanjih opravil.. in manj joka,,,...no malo še.

no včeraj je blo spet isto in potem si tašča zmisli(zlata je drugače), da bi šla v Austrijo v metro po neki wc in kar pomeni, da se je mogo moj zjutraj vstat in se zrihtat in ga še ni nazaj. No jaz pa sem si zamislila vse skupaj malo drugače: da bo ponoči lahko malo bolj aktiven in da boma zjutraj v miru pozajtrkovala in malo skupaj pospravla stanovanje,....ma brez veze za sekiranje.

SA;O; DA SEM SE ZGOBCALA IN BOM LAHKO CELI DAN TIHO.- če verješ.user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?