kaja02
|
zoja miša, gajka....- evo pa mam električni aspirator, sedaj pa me zanima, s katerim nastavkom ve to ven spravljate, pri roza nastavku mam občutek, da gre predaleč pa me je posledično strah, da jo bom poškodovala! glede uporabe mehčalca, jaz ga uporabljam od prvega dne dalje, prav tako pralni prašek, perem vse cunje skupaj ( naše in njene, da ne bo pomote), nasploh ne živimo v sterilnem okolju, ker tudi v sanjah to ni mogoče mam pa danes probleme z mlekom, ga imam ful preveč, je včeraj kar naprej zizala in danes moje mlekarne mislijo, da morjo proizvest mleka za vsaj 5 otrok, karnaprej si morem hodit stiskavat, ker mam občutek, da jih bo razneslo, mala pa že skoraj cel dan spi ( je bolj zaspane sorte po atiju), jo moram budit za jest, pa kar v spanju je, ponoči bo pa veselica erin- za prespane noči in za čudovitka sinčka pablo- lepo da se nam še kaj oglasiš, a je gradnja oz. preureditev stanovanja že končana, je miza že na svojem mestu? tak sedaj pa boste tako ali tako vse zapustile RR in mi pobegnale