|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Patria
4.9.2008 14:31:49   
kalbo
Mogoče je pa ona Alfonso preoblečen v Alfonsiko

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Patria
4.9.2008 14:32:57   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Mogoče je pa ona Alfonso preoblečen v Alfonsiko


user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Pol pa dobr skriva v tistih pršponanih kostimih
user posted image   user posted image   user posted image


_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Patria
4.9.2008 14:41:14   
kalbo
Sej je lohk Alfonso, ki ga mati narava ni ravno obdarila preoblečen v alfonsiko.....pol se pa da skrit predvidevam user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Patria
4.9.2008 15:08:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Jaz pa vidim to stvar tako, da opozicija dela zelo veliko sramoto celotni naši državi, s takšnimi in drugačnimi izjavami. Podobno je bilo tista peticija z novinarji. Sramota.


Kaj te pa tako skrbi, kaj si drugi mislijo o nas?
Mnenje drugih se oblikuje na podlagi hrbtenice države, ne novinarjev ali navadnih državljanov. Itak 99% ljudi po svetu ne ve, da Slovenija sploh obstaja. In če vlada nima hrbtenice, se uklanja vsem pozivom iz tujine, dela tako, kot drugi piskajo, se ponujajo za poskusne zajčke v vseh novih nepreverjenih projektih ter ji je bolj kot državni interesi pomembno všečnost drugim državam, čeprav s tem delajo škodo nam., itd.. - s tem si spoštovanja in ugleda ne bomo pridobili. Pa ne govorim samo o tej vladi, temveč tudi o veliko prejšnih ter o splošnem vseslovenskem sindromu majhnosti, kaj pa bomo mi, ko pa nas je samo dva milijona. Če se sam ne pomujaš in če povzemaš mnenja drugih, namesto da bi oblikoval svojega, sebi primernega in za njim tudi stal, potem bomo vedno hlapci.

Finska ima, v nasprotju s Slovenijo, velik mednaroden ugled, posledica njihove odločnosti v preteklosti. Se strinjam, da novinar ni dobil podatkov kar tako - poslal mu jih je nekdo, ki ima v tem interese. Ampak nobeden ne bi objavil tako odmevne oddaje, ne da bi imel nekje v enem sefu spravljene dokumente, ki dokazujejo povedano. Saj niso banan republika, no, prej bi to lahko rekli za nas.
Kdo ima interese? Ja, naša opozicija je prva misel seveda. Ampak - mogoče tudi Erjavec, ki je očitno izvisel pri teh podkupninah - ostali dobili miljone, on pa nič? Za denar se dogajajo veliko hujše reči kot samo dokumenti na napačnih mizah. Ali pa npr. Američani oz. njihova oborožitvena industrija. Se sliši paranoično?
Gre se za ogromna naročila, ogromne zneske in znotraj močnih lobijev, kot je orožarski, farmacevtski, naftni, potekajo vojne. Ne prave, ampak z vsemi možnimi sredstvi industrijskega vohinjenja, spodbijanja integritete naspotnikov, podtikanja, manipuliranja, lobiranja (pravno legalen način dodeljevanja "nagrad" zaslužnim za sklenjene posle - po doma se temu reče podkupovanje na legalen način). In podkupujejo vsi, samo vprašanje je, kateri imajo večji vpliv, da bodo posel dobili. V tem primeru očitno Patria, le da niso dovolj pazili, kaj delajo in so jih dobili. Brez dokazov ne moreš imeti podpredsednika uprave in vodjo oddelka v priporu že več kot dva meseca.


< Sporočilo je popravil Ankica -- 4.9.2008 15:11:04 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Patria
4.9.2008 15:19:04   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Jaz pa vidim to stvar tako, da opozicija dela zelo veliko sramoto celotni naši državi, s takšnimi in drugačnimi izjavami. Podobno je bilo tista peticija z novinarji. Sramota.


Živka, ti si pa dosti upaš. Tukaj takšne in podobne izjave niso zaželene. Boš takoj obtožena, da imaš zamegljen um. Najmanj.


se strinjam z živko. nekateri so pripravljeni tudi uničiti državo smao, da bi končno prišli na oblast.



_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Patria
4.9.2008 15:23:56   
Mijavček
Dej si preber od Ankice post.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Patria
4.9.2008 15:28:46   
Pobalami
Ma dejte no kako uničiti državo. To se pri nas dogaja, korupcija, kraje... če nekdo z resnico uniči državo pa naj jo mater, a uu k narobe dela je pa imun na veke vekov, ker linča se itak tistega ki pove resnico.

Rabili smo enega tujca, da je povedal kaj se dogaja. Vsi to vemo, policija ne naredi nič (ni važno kdo je na oblasti, šef policije je politično nastavljen). Seveda mora red delati tujina, če ga sami ne znamo.

ma kaj misliš je tista sprejeta podkupnina. tisto je tvoj denar, ti si to plačala. Iz tvojega v njegov žep. To je pri nas stalna praksa, pri vseh poslih nekdo še dodatno zasluži, po domače ukrade. pri orožju so ti zneski samo bolj visoki.

Boli ene fince za politiko v Slovenijo, kdo je na oblasti in kdo ne.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Patria
4.9.2008 16:32:33   
Anonimen
Ne vem, no, a se enim res ne zdi nič čudno:
- smo imeli operacijske mize, kjer so tudi pokasirali ulala denarja, miz pa ni in ni bilo, pa še te, ki so prišle, so podn od podna. Torej v uporabo se po več letih prerekanj, odpovedovanj, takšnih in drugačni podtikanj, malomarnosti, medsebojnih obtoževanj in zelo očino nekam prevelikih provizij za ta posel prišle ene mize, ki odpovedujejo kar po vrsti. In kaj se je zgodilo z vsemi vpletenimi, ki so vmes kasirali? NIČ
- avtoceste: že od kar jih pospešeno gradimo, se ponavljajo iste zgodbe, odpovedi, revizije, prerekanja, katastofalne napake (ki so življenjsko ogrožujoče za uporabnike), bajne provizije za nič dela, vedno se z ekranov smehljajo eni in isti ljudje in vedno dobivajo naročila iste firme, k isvoje delo opravijo pod vsako kritiko. Najnovejši primer - Šentvid. Kaj se je zgodilo? NIČ. Malo se mešali dim, da so vse zadimili in stvari zameglili.
- Pediatrična, onkološki inštitut, Nevrološka klinika - beri vse zgoraj našteto.
- Številna naročila v vojski (puške, radarski sistemi, tista slavna bolnica...)

Zgodilo se je: NIČ

In ali je za te miljonske napake, fiaske kdo do sedaj v naši ljubi državici odgovarjal? NOBEDEN. Vsake toliko za kakšen lepši vtis odstopijo kakšnega podpodpodsekretarja kot žrtveno jagnje. Glavnim se ni zgodilo še nič. In se tudi ne bo, dokler ne bodo policija, tožilstvo in sodišča usklajeni - beri: dokler se v vseh teh inštitucijah, katerih naloga je preganjati kriminalna dejanja po uradni dolžnosti (in vse zgoraj našteto to je), ne bodo zbrali ljudje s hrbtenico, ki jih ne bodo prestrašile grožnje vodilnih in bodo opravili svoje dolžnosti tako, kot je treba, do takrat bo eno in isto sranje: papirji bodo čudežno izginevali v predale in pod preproge.

Politika je zelo, zelo umazana zadeva, veliko prilizovanja, lezenja v rit in predvsem skrb za svoje lastne interese. Zato bi bilo fajn lih malce manj naivnosti in poveličevanja, tako z ene, kot z druge strani, ker drugače jim nikoli nobeden ne bo stopil na prste.

(odgovor članu Pobalami)
  Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Patria
4.9.2008 17:39:12   
Anonimen
Ampak nobeden ne bi objavil tako odmevne oddaje, ne da bi imel nekje v enem sefu spravljene dokumente, ki dokazujejo povedano. Saj niso banan republika, no, prej bi to lahko rekli za nas.


Meni se tudi tako zdi.

Sicer pa...ce bi bila ti Ankica, novinar, in bi vedela, da npr. Gorenje prodaja Swarovski hladilnike v Rusijo na podlagi bajnih kupnin (kar niti ni tako nemogoce user posted image ), bi to kot novinarka objavila, ce za to ne bi imela nobenih dokazov v zepu?

In se eno vprasanje. Recimo, da v tem trenutku v Rusiji poteka predvolilni boj, kako bi tvoj clanek na Tv Slo vplival na volilne v Rusiji? To me zanima, ker je bilo eno od danasnjih stalisc, da Finska s tako objava posega v naso notranjo politicno sceno in vpliva na volitve.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Patria
4.9.2008 23:19:34   
janne
Še dobro, da so volitve, vsaj parlamentarne, praviloma vsaka štiri leta, da ni treba brati kalbovih veleumnih izjav (njegovih je največ, pa so mi padle v oči). Pa ne mi pametovati, da naj te preskočim, ker takšnih biserov pa res ne morem. Me prav zanima kako deluješ v realnosti, ker takšno udrihanje, primitivizem, mržnjo in posploševanje pa človek redko zasledi tukaj na RR.

Juser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Patria
4.9.2008 23:23:56   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: April

po eni uri je sposoben ponovit točno tisto, kar mu je bilo prej povedano. torej  mu najbrž tud govorov ni težko memorirat.


Skoda edino, da so plagijati.... skoda , da si ni tako dobro zapomnil govora, ki ga je ptem govoril kot svojega izvirnega.


_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Patria
5.9.2008 0:23:44   
ribica.

Še jaz moram dodat svoj piskrček. Načeloma nimam pojma o politiki, ampak tisti film sem si pogledala, o Patriji. In kot nekomu, ki nima pojma, mi je najbolj padlo v oči nekaj kar je zelo zanimivo. Obrazi ljudi namreč pogosto ne morejo skriti čustev. Dobro, pustimo zdaj politike, ki trenirajo laži vsak dan, ampak tale tip, Cekuta.....................vse kar je blo treba videt je bila njegova faca, ko ga je zasliševal tisti finski novinar. Pomoje se je kr malo pokakal. Zarad mene bi lahko film tudi kar tam zaključili. Bilo je skoraj tako očitno kot da bi na glas priznal da je pokasiral pare.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Patria
5.9.2008 7:54:51   
kalbo
Me prav zanima kako deluješ v realnosti, ker takšno udrihanje, primitivizem, mržnjo in posploševanje pa človek redko zasledi tukaj na RR.


Sem vase zaprt mulček, ki mu mamica nosi vse k računalniku, pa se norca delam iz vsega vesoljnega svetauser posted image

(odgovor članu janne)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Patria
5.9.2008 8:35:03   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Me prav zanima kako deluješ v realnosti, ker takšno udrihanje, primitivizem, mržnjo in posploševanje pa človek redko zasledi tukaj na RR.


Sem vase zaprt mulček, ki mu mamica nosi vse k računalniku, pa se norca delam iz vsega vesoljnega svetauser posted image




user posted image user posted image user posted image user posted image
Nikakor jim ne gre v glavo, da je v demokraciji možno tudi to, da kdo ni goreč privrženec leaderja desnice user posted image  .....

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Patria
5.9.2008 8:35:18   
ninataja
Patria - prizna, pojma nimam, kaj se dogaja.
To je moja izjava po prebranem članku Mića Mrkaiča, v današnjih Financah.
http://www.finance.si/222484?src=pj050908
Priporočam v branje user posted image

_____________________________

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Patria
5.9.2008 8:41:35   
Shuka
Ma men je JJ prov dosadan s to svojo užaljeno faco, češ kako so se nanj spravili in bla, bla, očitno se je v dokumentarcu malce prepoznal, sicer pa glede na to kako deluje naša pravna država in glede na to, da JJ obvladuje policijo ni čudno, da mu dosedaj od orožarske afere do danes ničesar niso mogli dokazati, sej zakaj je pa hotel, da se ukine Kosova komisija, zakaj neki.

Sem mnenja, da ima JJ čist preveč masla na glavi, če nič od tega ne bi bilo res, kar so finci pokazali, ne bi tolk zgroženo ugriznili v vabo.

Slovenija je še vedno mentalno balkanska država pa to priznali ali ne.


_____________________________

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Patria
5.9.2008 8:48:06   
ninataja
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
ničesar niso mogli dokazati

In mu tudi ne bodo mogli. Se spomniš ropa SKB? Hmm ... user posted image

_____________________________

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Patria
5.9.2008 8:49:09   
Marogica
Za vse tiste, ki mislite, da se je s tem začelo v SLoveniji...to ni res. Nemški in avstrijski časopisi pišejo takole:

V resnici so na ta primer postali  pozorni avstrijski organi, kajti spomladi 2007 je prišlo v eni avstrijski banki do velike denarne transakcije,  banka je to transkacijo morala prijaviti "Uradu za pranje denarja", le-ta pa je rutinsko pač informiral FInsko.

V tem primeru so prvič sestavili EU-Taskforce, tako imenovano preiskovalno komisijo, kjer so lahko finski uradniki s pomočjo avstrijskih dalje delali na tem primeru.

In od takrat dalje se dela na tem primeru...


Aja, pa ta stavek, mi je najbolj všeč, ki ga je izrekel Janša, da se sam osebno ni nikoli sestal z nikomer od predstavnikov Patrie.user posted image  Kot, da bi to moral, da bi dobil denar.....saj pa je dovolj vmesnih marionet, tako, da "oseben" stik res ni bilo potrebe...SE je dobro zavaroval.

Me spominja na stavek od B. CLintona, da nikoli ni sexal z M. Lewinsky. user posted image  Ja, vse je stvar interpretacije in diplomatskih odgovorov...


< Sporočilo je popravil Marogica -- 5.9.2008 8:50:02 >


_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Patria
5.9.2008 8:52:04   
April
IZVIRNO SPOROČILO: viv

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Meni se pa žal Pahor gravža, ker je bedak prišel totalka nepripravljen na soočenje. Bednik. Veliko sposobnih ljudi je pri njih, samo on ni primeren za premjeja, žal, Nakresalova pa še manj. Za moje pojme je od tistih tam še najboljša izbira Golobič, sam on ne bo dobil zadosti, se bojim.


Se popolnoma strinjam s kalbotom.

In pomoje bi dobil kar dosti, ampak bo delež Golobičevih podpornikov zagotovo volil Pahorja, ker ima kao več šans.


Ja, Golobič se je na soočenjih najbolj izkazal. Na vse je imel odgovor, ni se izmikal..

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Patria
5.9.2008 10:22:40   
Mijavček
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica



Aja, pa ta stavek, mi je najbolj všeč, ki ga je izrekel Janša, da se sam osebno ni nikoli sestal z nikomer od predstavnikov Patrie.user posted image  Kot, da bi to moral, da bi dobil denar.....saj pa je dovolj vmesnih marionet, tako, da "oseben" stik res ni bilo potrebe...SE je dobro zavaroval.




Ja no, al pa una; da naj kdo da dokaze, da je bil ta denar nakazan na  transakcijski račun....user posted image , kot da se take stvari kar nakažejo... zakaj se pa reče denar v kuverti oz. v tem primeru v kovčku... Pustmo zdej leve in desne... takih izjav kar mrgoli pri nas in ob takih izjavah res žalostna ratam... kako se delajo norca iz nas.... a ni to podcenjevanje volivcevuser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Patria
5.9.2008 10:22:44   
kalbo
No še en umotvor z moje strani...janne sori no, se oproščam.

Največja težava, ki se mi zdi mnogo hujša kot je sprejemanje podkupnine, pa je, da je Janša uporabil državni nivo za svojo osebno obrambo. To pomeni, da misli, da je on država. Ne zaveda se, da v demokraciji je on le v službi države. To je največji problem.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Patria
5.9.2008 10:27:53   
Mijavček
Ja; zahteval je pojasnilo od finske vlade za vsebino te oddaje.... in tiskovni predstavnik finske vlade mu je lepo odgovoril da pri njih pa vlada nima vpliva na nacionalno televizijo, ker je pri njih le- ta neodvisna institucija. 

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Patria
5.9.2008 11:24:55   
oka
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

No še en umotvor z moje strani...janne sori no, se oproščam.

Največja težava, ki se mi zdi mnogo hujša kot je sprejemanje podkupnine, pa je, da je Janša uporabil državni nivo za svojo osebno obrambo. To pomeni, da misli, da je on država. Ne zaveda se, da v demokraciji je on le v službi države. To je največji problem.


Ravno to je mene včeraj zmotilo, ta njegov način. Takih ljudi se je po mojem kar malo za bati. Se mi pa po včerajšnjem soočenju zdi, kot da so mu malo začeli popuščati živci. Breme postaja čedalje težje, spisek toženih pa čedalje daljši.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Patria
5.9.2008 16:50:45   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

Ker tisti, ki ne marajo JJ, bodo volili tistega, ki ima največ šans, da premaga JJ. Ne pa tistega, za katerega se jim res zdi, da bi kaj drugače naredil. In obratno, JJ-jevci ga bodo volili zarad velike možnosti vnovične izvolitve, ker so protikomunistično naravnani.



Ja, prav gotovo marsikdo razmišlja tako, da ta vlada zanj ni naredila drugega, kot eno veliko škodo! Zato je jasno, da bo marsikdo volil tistega, ki bo imel največ možnosti za zmago, samo da ne bo JJ tako hudih posledic več prizadejal ljudem, kot je to delal do sedaj.

IZVIRNO SPOROČILO: janne

Še dobro, da so volitve, vsaj parlamentarne, praviloma vsaka štiri leta, da ni treba brati kalbovih veleumnih izjav (njegovih je največ, pa so mi padle v oči). Pa ne mi pametovati, da naj te preskočim, ker takšnih biserov pa res ne morem. Me prav zanima kako deluješ v realnosti, ker takšno udrihanje, primitivizem, mržnjo in posploševanje pa človek redko zasledi tukaj na RR.

J


Jane, povej mi eno samo dobro stvar, ki jo je ta človek naredil slovencem? Jaz ne vidim drugega kot eno veliko dolgoročno hudo težko popravljivo škodno posledico na vseh področjih delovanja države zadnjih par let. Ukvarjal se je zgolj s starimi zamerami in s tem, kako se čim bolj absolutistično obnašat, vse zakone je sprejemal mimo ljudstva in po hitrih, nepremišljenih postopkih, ne glede na žrtve tako da ja, primerjava od kalbota s starim ruskim sistemom se mi zdi čist ustrezna.

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

No še en umotvor z moje strani...janne sori no, se oproščam.

Največja težava, ki se mi zdi mnogo hujša kot je sprejemanje podkupnine, pa je, da je Janša uporabil državni nivo za svojo osebno obrambo. To pomeni, da misli, da je on država. Ne zaveda se, da v demokraciji je on le v službi države. To je največji problem.


Ja, on bi tožil fince iz financ države??!! Halo. S kakšno pravico vzame moj, tvoj, naš denar za svojo lastno tožbo? To je zame kraja.Mene ni nihče žalil. Če pa je njega, naj toži v svojem imenu. Torej bi s tem, če bi jemal naš denar iz državne blagajne dokazal ravno to, česar se hoče oprati. Ma itak pa bi se on samo tožaril. Ustrahoval ljudi vsepovprek, ker če ga kdo ne uboga....pazite se, on je edini nadpomembni, nezmotljivi, veličastni kralj države... pa saj je že mal smešno no, kolk enega potrjevanja rabi, pa kolk neke užaljenosti in neprestane prizadetosti je v njem. Saj se mi smili, ko ničesar na tem svetu ne zmore prenesti ne da bi z nasiljem okoli mahal.

IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Ja; zahteval je pojasnilo od finske vlade za vsebino te oddaje.... in tiskovni predstavnik finske vlade mu je lepo odgovoril da pri njih pa vlada nima vpliva na nacionalno televizijo, ker je pri njih le- ta neodvisna institucija. 



NO evo, pri nas pa ni. NImamo te sorte demokracije. Več.

< Sporočilo je popravil Gina -- 5.9.2008 16:53:42 >

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Patria
5.9.2008 17:49:18   
Mala_princeska
Meni pa ni jasno zakaj se gospod Karl Erjavec v tej resni zadevi smeji??? In meče ven hudomušne, ko je Kresalovi rekel da ni nedolžna in da zna dobro brcati med nogami. ???

No, cvetke oddaje:

http://volitve.24ur.com/clanek/novice/video-kdo-se-dela-norca.html

Peče mi je full strog in krut, Jelinčič pa zna povedati - prav je povedal zakaj se vrtimo pred volitvami okoli Patrie, ko pa je drugih problemov dovolj.







_____________________________

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?