Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ko slišim za te trde z opetnikom ala ciciban, mi gre na

. Doma pa v (neortopedskih) copatkih veselo šiba naokoli, še enkrat mu ni noga klecnila ali kaj podobnega.
. Znajo bit tud pretežki, pa še sprobat jih ne morš, da bi vidla kolk so težki (če se ne motm je to samo prodaja preko interneta). mi smo hoteli za vrtec kupiti copatke na varianto robeez, ampak me je v vrtcu opozorila, da otroci uporabljajo umivalnico in, da je po tleh večkrat kaj mokro (čeprav takoj obrišejo se lahko zgodi, da otrok stopi na mokra tla in ti copatki vode ne zadržijo). Predlagali so mi Cicibanke, ampak se za njih nismo odločili, ker smo jih tudi mi probali pri kolegici in tamala sploh ni znala vstat z njimi, je bla čist štorasta, čeprav je takrat bila nekje v taki fazi kot tvoja. zato smo kupili Superfitke, ki so veliko mehkejše kot Cicibanke in smo z njimi super zadovoljni
. Sicer pa 100 ljudi 100 čudi.
. Zanje sem odštela 28 EUR + poštnina, pa je vse skupaj vseeno prišlo ceneje kot Robeez. Preizkusite, ne bo vam žal!