|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
26.1.2009 22:36:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mala81
Jaz jem zadnjo tablico femodena, čez 2 tedna pa že po špike, te pa se bo začelo zares. Napijavanje s pivom, futranje z jajcami (malo šale).

jp, zdaj gre pa že čist zares.........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 901
27.1.2009 7:28:27   
talika81
tassi1, tassi1, user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   , naju bo v sredu več foliklov in naj bodo lepo veliki, da bodo pripravljeni na nadaljevanje.

samo mogoče bi pa res potrebovala kakšno drugačno stimulacijo, mogoče kakšne druge pikice ...

miklarom, močno, močno držim pesti za današnji razgovor. poročaj, kako in kaj ...

pikovit, a greješ lepo svoji dve pikici, da se bosta lepo vgnezdili?

punce, mene je pa včeri spodaj ful špikalo, da sem mislila, da se bo ponoči user posted image  ulila ... pa je še vedno ni ... ampak to mi še ne daje nič kaj večjega upanja, ker je danes 29. dan ciklusa, kolikor pa je trajal tudi zadnja dva meseca ... pa tud joškice me ne boljo več tak kot so me kakih 3-4 dni nazaj ... ampak beli tok je pa še vedno prisoten ...

eh, brezveze, da se s tem obremenjujem, ker to lahko pomeni al user posted image  al pa kaj drugega ... tako da bomo najprej videli, kaj bo jutri ...  

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 902
27.1.2009 10:24:38   
Wannabemommy
GO TASSI GO user posted image user posted image user posted image DRZI SE

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 903
27.1.2009 10:56:32   
tassi1
hvala za navijanje!!user posted image user posted image  Ful vam bom vsem vrnila, ko bo čas za to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 904
27.1.2009 11:19:34   
beba75
tassi1 ne se sekirat so pač na začetku folikli malo spali (pri meni je vedno tako) saj potem pA PONORIJO ZADNJE DNI.

Boš videla da bo vse vredu! Naaaaaaaaaavijam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 905
27.1.2009 15:28:50   
zarja1
Miklarom jaz še kr čakam pa čakam na tvoje novičke!!!!! Kaj vaju je sneg zabasal....

Horny Teddy

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 906
28.1.2009 7:20:19   
talika81
miklarom, javi se, kako si kaj zrihtala ....

punce moje, jaz moram sporočiti, da je moja user posted image  danes zjutraj spet prišla in to spet nepovabljeno ...

tako da greva z mojim user posted image  v 3. IUI ... moram dans poklicat in se naročit na prvi UZ ...

beba75, kako je kaj s tabo? upam, da bi vama ratalo ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 907
28.1.2009 7:28:08   
tassi1
Talika- en objem sam zate user posted image
Miklarom- se pa verjetno smuča in nima neta, da bi nam lahko javla novičke! Me smo pa ful radovedne user posted image user posted image user posted image

Popoldan imam uz in me prav zanima, če so folikli kaj zrastli   user posted image  al kaj bomo spolh storili?! user posted image user posted image user posted image
 Ko priden domov, vam takoj povem, do takrat pa se lepo imejte  user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 908
28.1.2009 9:03:32   
zarja1
Talika je pa naslednji mesec ne bo in pol še kakšno leto in pol. Zdaj je imela poslovilnega. Pa ma da gre v tretje rado pri tebi!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Tassi, naj bo dans vse črno od foliklov. Sem ziher, da so se zadnjič sam kje skrili. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 909
28.1.2009 9:17:11   
talika81
soborke, hvala za tolažbo user posted image user posted image user posted image ... sej bo, sam ko me ne bi tko bolelo tam spodaj ... sploh ne vem, kako bom zdržala v službi, ker v takih primerih sem najrajši doma in non stop neki migam, da me ne boli ... ampak bo že ...

ja, se strinjam, ima da gre v tretje rado ...

tassi1, močno, močno držim pesti, da bi bilo res vse polno foliklov  in da boste lepo nadaljevali s postopkom ... user posted image   user posted image   user posted image

ja, miklarom verjetno zelo uživa zdajle na rogli, ker je padlo kr nekaj novega snega in bo prav dobra smuka. komaj čakam na vikend, da gremo mal na tekaške proge, da se malo namučim na progah ...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 910
28.1.2009 10:32:56   
beba75
hello punce moje! Jaz pa še vedno čakam in čakam to mojouser posted image , ker nima nobenih znakov za karkoli drugega, pa test sem naredila včerja FS pa le bilo -. Tak da me ta tečkauser posted image samo zafrkava( prejšnji mesev je tudi bila komaj 35dan) in bo konec tedna prišla.

talika81 kaj boš na klomifenu ali bos imela Gonal f?
t
Za vse vas držim pesti in dam čimprej rata da zagledamo user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikovit
ti pa lepo grej tvoji dve pikici!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 911
28.1.2009 10:47:35   
talika81
beba75, jaz imam tokrat še klomifen ... sem tud zadovoljna s tem, ker vedno dobro reagiram na njega. mam namreč vedno od 6-7 folilov, ko jemlem klomifen ...

mogoče pa je tokrat ne bo in bo čez par dni en velik user posted image  ... nikoli ne veš, ker si mogoče mela O bolj pozno in zaradi tega še mogoče nimaš dovolj nosečniškega hormona ... tako da še vedno lahko stiskamo pesti zate ... user posted image   user posted image

ja, pikovit, le glej, da boš lepo grela svoje user posted image   user posted image  ... počivaj, se razvajaj in uživaj ... tassi1, držim pesti ta popoldan ..

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 912
28.1.2009 11:00:43   
pikovit
Dan user posted image

punce hvala za lepe želje.Res ste zlate.Drugače pa jaz počivam,so mi rekli tako.Sem imela full ovečane jajčnike,pa tudi sicer se nisem počutila najbolje.Drugače me pa kar naprej spodaj nekaj opominja.Od krčev do praskanje.....Ampak to je to a neuser posted image

Punce za vse full navijam in mislim na vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 913
28.1.2009 13:32:42   
talika81
pupe, kaj zdaj, a gremo naslednji teden - 6.2. na user posted image  al ne?

mislim, da je miklarom rekla, da takrat lahka.

kaj pa ostale pravite?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 914
28.1.2009 13:54:07   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

kaj pa ostale pravite?

Jaz bom v mislih z vami.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 915
28.1.2009 17:26:26   
tassi1
A sem spet zadnja? user posted image user posted image
Takole, danes pa gospa DR. našla še moj izgubljen jajčnik in noter polno drobiža! user posted image user posted image user posted image Bravo, gospa dr.!user posted image user posted image user posted image

Na desni strani pa polno okoli 10-12 velikih foliklov, tako da babe žabe, jajčka in pivo in stimulacija( hvala zarjai in podganci user posted image user posted image ), je pomagalo!!Folikli rastejo, in naslednji UZ imam v petek, 30.1.

Hvala vsem za navijanje!!user posted image user posted image  

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 916
28.1.2009 18:39:12   
zarja1
Super Tassi!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 917
28.1.2009 20:36:58   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Super Tassi!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še jaz,še jaz super Tassiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 918
28.1.2009 22:26:32   
mala81
bravo tassi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 919
29.1.2009 7:12:35   
talika81
user posted image    user posted image    user posted image

go, tassi1, go tassi1 .... super ... navijanje očitno pomagalo ... 

< Sporočilo je popravil talika81 -- 29.1.2009 7:13:01 >

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 920
29.1.2009 7:19:55   
tassi1
Hvala ! Vam pošiljam tisoč poljubčkov in objemčkov user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 921
29.1.2009 7:24:30   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

kaj pa ostale pravite?

Jest bom po vsej verjetnosti imela takrat transfer in bom v mislih z vami...user posted image user posted image .
Če pa ne bom imela nič na sporedu( v zvezi z postopkom), pa z veseljem pridem na en čvek kofe user posted image user posted image user posted image
Imejte lep dan, pri nas dobimo visok obisk iz Nemčije in smo morali firmo upedenat u nulo, zdej pa čakamo, če bomo danes zvozili visoke goste user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 922
29.1.2009 7:26:08   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dan user posted image

punce hvala za lepe želje.Res ste zlate.Drugače pa jaz počivam,so mi rekli tako.Sem imela full ovečane jajčnike,pa tudi sicer se nisem počutila najbolje.Drugače me pa kar naprej spodaj nekaj opominja.Od krčev do praskanje.....Ampak to je to a neuser posted image

Punce za vse full navijam in mislim na vasuser posted image user posted image user posted image

Fuuulllll držim peste zate, da zagledaš en velik pluuuusekk user posted image user posted image  na testu  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 923
30.1.2009 9:15:01   
beba75
Pa da ne bomo na drgi strani se šw jaz malo javim. Moje M še vedno ni sem pa danes naredila test FS pa je bil -. Saj sem pričakovala tak da ni panike, samo naj se že enkrat vlije da grem v 3IUI ( zdaj pa ko hočem da pride pa je ni od nikoder).

Jaz sem tudi za user posted image 6.2. Dajte povejte punce ali bo še katera prišla!!!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 924
30.1.2009 11:50:45   
pikovit
Ahoj lubike,

kako ste kaj?Pri nas spet snežiuser posted image .Evo jaz sem že 5 dan po transferju.Cajt gre ful počas in se mi vleče tole kot jara kača.Kako ste pa ve drugače?

Beba naj se že vlije ta user posted image
Mala še malo pa gremo v ta zaresnouser posted image  akcijouser posted image
Zarči lubek kako kaj?

Talika jupi za rdečko in dobro zrihtajuser posted image Nič bit žalostnauser posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

TLF

(58%)

(17%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!