|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: beba75
5.2.2009 18:25:02   
tassi1
Jest sem pa MAMmmmIIII! user posted image user posted image user posted image

Pa da vam povem mojo današnjo zgodbo: Ker imam ta teden dopust, sem se danes odločla, da grem malo v šoping- in glej ga user posted image  :klic iz MB:- takoj morate priti k nam! Jest cela panična, prvo sem morala poiskati avto, ki ima vinjeto in je parkiran doma( moj user posted image  je bil v Ptuju), pol stvari poiskat, pol pa gasa v MB. Zraven pa panika-Zakaj?!user posted image user posted image
No in ko pridem gor, so mi povedali, da imam transfer in sem ponosna mami treh otročkov: dvojča sta Janko in Metka( sta bolj kilava), Tjaša je pa bolj razvita.user posted image user posted image
Test  imam  20.2.09- na RD od mojgauser posted image
Bila sem tudi na lignjih, sedaj pa grem žulit desni bok!  user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep večer

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
5.2.2009 18:26:47   
tassi1
Za kofi pa jest nisem , bi raje drug teden, ker zdaj me moj mož ne bo pustil iz hiše naslednje tri dni! Traddicija,moram žulit desni bok user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
5.2.2009 18:50:44   
beba75
barvo tassi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVOOOOOO!!!!!

V test pa ne dvomim sigurno bo user posted image ali pa user posted image user posted image .

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
5.2.2009 19:06:46   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1Jest sem pa MAMmmmIIII! user posted image user posted image user posted image
super Tassi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
5.2.2009 19:08:08   
miklarom
tassi1 - bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image full sem vesela zate, zdaj pa lepo grej svoje lubike in se čuvaj. 20.2. pa bo test fulllll user posted image user posted image ,
pa še tvoj user posted image ma takrat RD tto bo dvojna fešta. pol bi pa lahk s tvojim skupi pila jest mam pa RD 9.2.user posted image , čez 9.mesecev pa te bo obiskalauser posted image jupiiiiiiiii.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
5.2.2009 19:43:13   
tassi1
Hvala lubice moje!  Vsem vam pošiljam en kup poljubčkov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
5.2.2009 19:59:47   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

Jest sem pa MAMmmmIIII! user posted image user posted image user posted image

Pa da vam povem mojo današnjo zgodbo: Ker imam ta teden dopust, sem se danes odločla, da grem malo v šoping- in glej ga user posted image  :klic iz MB:- takoj morate priti k nam! Jest cela panična, prvo sem morala poiskati avto, ki ima vinjeto in je parkiran doma( moj user posted image  je bil v Ptuju), pol stvari poiskat, pol pa gasa v MB. Zraven pa panika-Zakaj?!user posted image user posted image
No in ko pridem gor, so mi povedali, da imam transfer in sem ponosna mami treh otročkov: dvojča sta Janko in Metka( sta bolj kilava), Tjaša je pa bolj razvita.user posted image user posted image
Test  imam  20.2.09- na RD od mojgauser posted image
Bila sem tudi na lignjih, sedaj pa grem žulit desni bok!  user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep večer

Zdaj si naredila vse po pravilih in ima da rata. Želim ti, da čez 14 dni ugledaš  user posted image .

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
5.2.2009 20:35:24   
september1
tassi super,čestitke,zdaj pa le pazi nase in svoje pikice.

očitno kava jutr odpade.no pol se pa dajmo zmenit za naslednji petek.sam naslednji petek pa pride 13. a vseeno veljauser posted image user posted image user posted image user posted image

predlagam Planet Tuš v Celju okol 18 ure.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
5.2.2009 21:36:03   
Arual
tassi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
5.2.2009 22:07:16   
miklarom
september1 - se strinjam za naslednji petek ob 18.00 Planet tušuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1010
5.2.2009 23:45:30   
pogum
Pozdravljene,

Tassi, čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim lp,

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
6.2.2009 7:01:28   
beba75
september1 jaz žaaal nasednji teden ne moremuser posted image ker delam pop.,menjat si pa tudi ne morem mam zjutraj svojega G.

Neposredna povezava do sporočila: 1012
6.2.2009 9:52:04   
pogum
September 1, sporočim, če se vam lahko pridružim drugi teden na kofi.

Če ne bo šlo drug teden, pa velja za drugič, vseeno pa hvala za povabilo!

Bay,

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
6.2.2009 10:07:37   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: september1

tassi super,čestitke,zdaj pa le pazi nase in svoje pikice.

očitno kava jutr odpade.no pol se pa dajmo zmenit za naslednji petek.sam naslednji petek pa pride 13. a vseeno veljauser posted image user posted image user posted image user posted image

predlagam Planet Tuš v Celju okol 18 ure.

Lubica jaz sem žal in Ljubljane in sem predaleč,če pa boste kje bližje kdaj se vam pa z veseljem pridružim.

Neposredna povezava do sporočila: 1014
6.2.2009 10:08:33   
pikovit
Tassi jupiii,go mami,go mamiuser posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
6.2.2009 13:21:54   
miklarom
tassi1 -  a lepo čuvaš in greješ svojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
6.2.2009 13:32:19   
talika81
tassi1, go, tassi1, go ... navijam ful zate. resnično, da ti tokrat uspe in da bo user posted image  uspešna do konca ... user posted image   user posted image   user posted image

pikovit, kako si kaj?

beba75, kako je pri tebi? a si nardila še kakšen test?

kaj je zdaj punce, da ste se vse preoblekle? očitno je tassi1 povzročila epidemijo ... in upam, da jo bo tudi kar se tiče user posted image  ... user posted image   user posted image   user posted image

september1, jaz sem tudi za kavo za naslednji teden. poslala sem ti tudi ZS.

miklarom, a si se že navadila na drug ritem? glede na to, da si še frišna z dopusta ... user posted image

da še jaz poročam, kako je bilo danes na UZ ... jaz osebno nisem bila preveč zadovoljna, ker se mi zdi, da je blo prejšnjič malo boljš ... se vidi, da nisem redno pila piva in kako jajčko več ... bom pa zdaj do ponedeljka, ko mam spet UZ in verjetno bom dobila stopko, inseminacija pa zna bit nekje v sredo ... torej, v levem jajčniku sta bila dva folikla velikosti 15 in 13 mm, v densem pa eden 15, eden pa 10, ter je rekel zdravnik, kao 7 manjših ... tako da upam, da bodo lepo rastli do ponedeljka in da bo pol vse ok glede inseminacije ... je bil pa danes en nov zdravnik na UZ, še gfa nisem videla ... in pol sem vedela, zakaj je šlo pri UZ tako počasi ... user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
6.2.2009 13:46:35   
miklarom
talika - super, ti le lepo pridno pij pivo, da ti foliklčki lepo zrastejo in potem boš kmalu srečkauser posted image

beba75 - ja res kako je kaj s tabo, malo me skrbi zate

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
6.2.2009 15:35:16   
tassi1
Beba75 in milkarom: joj, kolk sta čedni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
6.2.2009 15:36:16   
tassi1
Joj, pa arual tudi ( me že nosečniška pozabljivost daje user posted image user posted image ) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
6.2.2009 16:59:44   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: talika81
bom pa zdaj do ponedeljka, ko mam spet UZ in verjetno bom dobila stopko, inseminacija pa zna bit nekje v sredo ...

super!!!!!! Folikli bodo pa še zrastli. Nič sekirat!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
6.2.2009 18:49:59   
beba75
tassi1 hvala za pohvalo, mi je kar malo nerodnouser posted image

z mano pa...... kaj naj rečem res ne vem pri čem sem. Znakov nobenih ja no včeraj so me malo (prvič) bolele bradavice, drugače pa tudi nimam občutka da se bo vlilauser posted image . Test sem delala ko mi je 5dni zaostajala sedaj pa ga nekako ne upam ker se bojim da za izostanek ni kriva nosečnost ( bila bi presrečna če bi bilo to) ampak kaj drugega. CB sem sicer že kupila, ampak ga bom delala v čet. zjutraj ker sem naročena pri svojem G v petek pa da mu znam povedat kaj bo pokazal. Punce moje takoj vam bom sporočila kaj bo, me pa je res že resnično "strah" kaj se to dogaja.

talika81 ne se sekirat saj folikli bojo zrasli, malo jih pa tudi s pivcem zalij pa bo vse v najlepšem redu

miklarom kako je pa kaj s tabo, kaj dogaja

lep večer še naprej!!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
7.2.2009 10:35:41   
tinč407
Punce hvala za pomoč in lepe želje!

SONČICA moja draga. Kako si kaj? Kdaj maš rok? Se mi zdi da je blo komaj včeraj ko si nam povedala veselo novičko ( ki sem jo jaz seveda že itak 2 meseca prej znala user posted image )  Pogrešam vas vse punce, ampak sem se odločila da se malo odklopim od vseg skupaj, kolko se le da.

pikovit1 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

meni se je v sredo kar trlo srce ko sem videla kako polna je čakalnica. Res nisem pričakovala take gužve. Z mojim nisma mogla verjet.

tassi1- čestitam! lepo grej svoje otročke!

Jaz imam dr. Vlaisiljeviča. Res super človek. Prijazen nad pričakovanji. Saj so itak vsi prijazni! Vsi ti prisluhnejo, pa če eno stvar 5x vprašaš ti jo še vedno razložijo, nihče ni zraven tečen kot smo to navajeni drugje. Sestre so zakon. Boge revice si niti ne vzamejo časa za maloco. Svaka jim čast da tako delajo vsaki dan in so poleg tega še vedno nasmejane. Meni so blo vsi super!

Zdaj moram prvo dati kri za hormonske preiskave, pa ultrazvok, potem pa mam komaj konec maja zopet pri zdravniku, da se zmenimo kako naprej. Edino pripombo mam čez čakalne vrste, pa še to je razumljivo glede na zasedenost.

Nič punce, sedaj sem v vašem klubu pa če hočem ali nočem user posted image
Uživajte in se še kaj slišimo

< Sporočilo je popravil tinč407 -- 7.2.2009 10:36:06 >

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
7.2.2009 15:20:22   
tinč407
pikovit1 -

joj, sem zdaj komaj videla

objemčki so bili za september1

No pikovit, saj za tebe tudi malo user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
7.2.2009 16:10:04   
miklarom
tinč407 -  super tudi zate, me veseli, da imaš lep vtis glede zdravnikov in sester. res so super kot praviš, nikjer ne doživiš takšne prijaznosti kot v MB res vsaka jim čast. takšni bi morali biti povsod, ne pa da te že ,,napizdijo'' ko mše noter ne stopiš, tak znajo to delat v LJ.
sem vesela, da ti napreduje in da BO VSE VREDU TER DA KMALU ZAGLEDAŠuser posted image user posted image user posted image user posted image

BEBA75 -  JA JAZ SEM ŽE ZAČELA PAPCATI FEMODENČEK , 27.3. PA GREM PO ŠPIKE. ja, jest upam da bo pri tebi vse o.k. in da si morda res že srečkauser posted image , sicer pa da ti povem, tudi jaz sem imela lani v jeseni takšen problem ko mi je user posted image  zamujala za en cel mesec, test pa je bil  - , pol pa je prišla in od takrat mam sedaj spet točno, ta mesec sem jo dobila celo 3.dni prej. jest res upam, da bo vse vredu, test pa le ponovi še enkrat pa nam poročaj

tassi1 - ja malo sem se spremenila a ne , mal asem zaljubljenauser posted image . pa ti lepo greješ svojeuser posted image user posted image user posted image .

talika81- držim pesti zate , saj bojo zrasli pol jih bo pa še ogromnouser posted image

zarja1 - kak si mi lubika, vse vredu s tabo. ne bit preveč delavna, malo se rajši še spoči in pojdi na ka'k oddih s svojimuser posted image , da se malo sprostita

september1 -  haloooooo, kje si in kako si, kaj dogaja s tabo

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kje živite?
Sandrin

samostojna hiša (49%)

večstanovanjska hiša (16%)

blok (30%)

dvojček (1%)

vrstna hiša (4%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!