miklarom
|
pozdravljene! vidim, da vas j že kar nekaj v postoku, nekatere ste celo že pri koncu, jaz vam želim vse naj,naj, da va vsem uspe, in da nikoli ne doživite takšnih grozot. Meni srce še vedno trga in živci mi ne dajo miru, Danes sva z možem šla na Žale prižgati svečke, položiti bele vrtnice in se zjokati za najinima angelčkoma. Ne vem kdaj se bo moje srce malo umirilo, a vseeno sem se odločila, da poskusiva še, saj imava v MB še 5.lepih zamrznjenih pingvinčkov, kateri čakajo na mamico, in nimam srca da bi jih pustila, zato že imam datum za pogovor 23.10. v MB , da me dajo na čakalno listo za pingvinčke. talika81 - sem že tudi sama prebrala od Pušenjaka, in videla kaj je pisaj, tudi sama sem mu poslala svoj dopis, na katerega mi je odgovoril preko zasebnega sporočila, in seveda se oni ne čutijo krive ampak za vse obtužujejo Trbovlje. Povem lahko le to, da kar piše je zame brez pomena, kajti tako in tako nikoli ne bodo priznali svoje krivde, midva pa oba veva, kaj sva doživela in kakšne besede so nama letele. Vem, da nekoč jih bo to tudi drago stalo, kaj počnejo z nami ženskami, sploh tistimi, ki se toliko let mučimo da bi prišli do naših tako željenih otrok, sploh nas , ki smo na IVF nas obravnavajo kot številke.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|