|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
25.9.2009 14:43:34   
zaljubljena23
metuljci, ne vem..Mogoče sem preslišala ali kaj podobnega...Sicer za pregrado sem tako ali tako že vedela, mi jo je moj G odkril v času N, ampak sem še vseeno upala, da ni to bilo to, ker mi je res zelo čudno, sem bila na klomifenu tri mesece in me je moj G ob vsakem ciklu spremljal zaradi O in je ni nikoli videl, v času N pa user posted image Glede OP pa sem se že odločila, da jo grem odstranit, ker so posledice potem lahko zelo hude, seveda če imam nesrečo (kar pa je pri meni vedno)...Tako, da ne bi raskirala še enega SS ali česa podobnega....

Beba, a praviš da je velika? Huh, potem sva se z mojim pravilno odločila...Napotnico pa bom menda itak dobila zdaj na naslednjem pregledu na neplodnostni (6.10)... Drugače pa sem za Ptuju tudi slišala, da si v roku enega meseca na vrsti, pa še full hvalijo tega zdravnika, tako da bom kar v domačem kraju ostala na OP ;)

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
26.9.2009 8:30:55   
metuljci
meni so na uz ugotovili pregrado velikosti 7,5 mm, na histeroskopiji pa se je izkazalo da je bila velika 1,5 cm. sem pa v mb prišla na vrsto za op tretji ciklus.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
26.9.2009 17:55:32   
miklarom
pozdravljene!

vidim, da vas j že kar nekaj v postoku, nekatere ste celo že pri koncu, jaz vam želim vse naj,naj, da va vsem uspe, in da nikoli ne doživite takšnih grozot. Meni srce še vedno trga in živci mi ne dajo miru, Danes sva z možem šla na Žale prižgati svečke, položiti bele vrtnice in se zjokati za najinima angelčkoma. Ne vem kdaj se bo moje srce malo umirilo, a vseeno sem se odločila, da poskusiva še, saj imava v MB še 5.lepih zamrznjenih pingvinčkov, kateri čakajo na mamico, in nimam srca da bi jih pustila, zato že imam datum za pogovor 23.10. v MB , da me dajo na čakalno listo za pingvinčke.

talika81 - sem že tudi sama prebrala od Pušenjaka, in videla kaj je pisaj, tudi sama sem mu poslala svoj dopis, na katerega mi je odgovoril preko zasebnega sporočila, in seveda se oni ne čutijo krive ampak za vse obtužujejo Trbovlje. Povem lahko le to, da kar piše je zame brez pomena, kajti tako in tako nikoli ne bodo priznali svoje krivde, midva pa oba veva, kaj sva doživela in kakšne besede so nama letele. Vem, da nekoč jih bo to tudi drago stalo, kaj počnejo z nami ženskami, sploh tistimi, ki se toliko let mučimo da bi prišli do naših tako željenih otrok, sploh nas , ki smo na IVF nas obravnavajo kot številke.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
26.9.2009 19:25:58   
mala81
miklarom še zdaj me zmrazi, ko prebebiram tvoje besede. Ne morem verjet, kak so lahko eni brezčutni, predvsem pa nečloveški. Vem, da so težki dnevi še pred vama in še težji za vama in upam, da vama bo iz dneva v dan bolje in da si čimprej opomoretauser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
26.9.2009 19:58:58   
tassi1
MIKLAROM-  punca moja, pošiljam ti en velik objem user posted image . Ko sem danes šla prižgat svečko za mojimi, sem v mislih naročila mojim user posted image  , da počuvajo na tvoja dva user posted image user posted image  in jima povejo, da jih mamice pogrešamo in jih imamo muuuučččoooo rade.user posted image user posted image user posted image
Če si želiš pogovora, se mi oglasi. Sicer sama nisem doživela tako hudih reči kot ti oz. vidva, vendar vseeno vem, kako boli  srce ko izgubiš svojega user posted image ( pa čeprav šele na začetku nosečnosti).

Babe žabe, navijam fejst za vse , da boste lulale same pluske! user posted image user posted image
Naj se končno začnejo lepši časi tudi za nas, a ne!! user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
27.9.2009 8:42:12   
db
oj če je kater v torek v mb in ima čas za kavico naj javi

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
27.9.2009 19:45:36   
beba75
jaz delam od 8-14ure. Bi bila zelo vesela če bi se videle!!!

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
27.9.2009 20:05:01   
zarja1
Milkaromka moja......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
27.9.2009 20:58:12   
mala81
Hej zarja! Kje se pa ti skrivaš zadnje čase? Kdaj greš kaj po pingvinčke? Jaz grem (upam, da bo ciklus dober in da bomo nadaljevali do cilja) nekje v polovici oktobra. 

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
27.9.2009 21:18:39   
db
oj a boš pršla v bolnico ker mam vsaditev in mormo bit šele ob 9 tam in pol so rekl da nevejo kdaj bomo gotove ker je nprej razgovor z dr. in nato vsaditev tako da sva na vezi

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
28.9.2009 8:29:47   
talika81
miklarom, user posted image  tudi nam je težko pri srcu zaradi vaju in vajine izgube. moram pa priznati, da občudujem vajino voljo in moč, da bosta ponovno poskusila.
in upam, da bo tokrat res uspešno do konca, da ne bosta rabla več preživljati takšnih težkih časov kot jih sedaj. 

db, veliko sreče jutri, ko boš imela transfer. in pazi nase, da bo vse vredu.  

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
28.9.2009 10:29:38   
miklarom
Hvala pupike moje, vse vas imam neskončno rada. morem pa vam povedat, da mi mleko skos teče iz jošk, in ne vem kak dolgo bo to trajalo.

DB - vso srečo jutriuser posted image

Zarja1 - RTMuser posted image user posted image user posted image , daj mi povej kako dolgo se čaka na postopek z zamrznjenči v MB, mene bodo dali na seznam 23.10.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
28.9.2009 13:30:44   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
Zarja1 - RTMuser posted image user posted image user posted image , daj mi povej kako dolgo se čaka na postopek z zamrznjenči v MB, mene bodo dali na seznam 23.10.

Pupa za zamrznjenčke si takoj ob user posted image na vrsti-ni čakalne dobe. Pokličeš, ko prideuser posted image te naročijo za ultrazvok (al greš brez stimulacij al pa na estrofem-to se zmeni pred rdečko) in to je to.

Verjetno te je dala na seznam zarad "žalostnega dogodka", saj veš da telo mal počine.
Draga občudujem tvojo voljo in borbenost. Svaka čast. Tud jaz mam tebe rada!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 28.9.2009 13:31:11 >

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
28.9.2009 13:33:36   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mala81

Hej zarja! Kje se pa ti skrivaš zadnje čase? Kdaj greš kaj po pingvinčke? Jaz grem (upam, da bo ciklus dober in da bomo nadaljevali do cilja) nekje v polovici oktobra. 

sem zdaj v septembru grela dva pingvinčkauser posted image , nalulal rahli plus in začela še isti dan grozno fejst krvavetuser posted image . Tako, da nič SPET!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jutri še enkrat ponovim test doma, v sredo za vsak slučaj še na krvnega.....

Novembra po zadnja dva pingvinčka. Tokrat pa ima da rata..če ne bom hudo huda.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
28.9.2009 14:17:39   
talika81
zarja, zelo mi je žal, da se ni obrdžalo ... a še je kaj upanja, da bo juter še vseeno plus? ampak naslednjič pa bo uspelo. boš videla, da bo.

ja, jaz tud zelo, zelo občudujem voljo in optimizem od miklarom. jaz ne vem, če bi zmogla tako kot ona.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
28.9.2009 15:51:19   
miklarom
zarja1- hvala to pa je fino da ni treba dolgo čakati, sem mislila da se vseeno čaka nekaj mesecevuser posted image . Lubika ko bom v MB 23.10. se lahk dobima na kaki pijački če si za to in če boš imela čas.

talika81 - kako kaj s tabo

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
28.9.2009 15:56:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

zarja1- hvala to pa je fino da ni treba dolgo čakati, sem mislila da se vseeno čaka nekaj mesecevuser posted image . Lubika ko bom v MB 23.10. se lahk dobima na kaki pijački če si za to in če boš imela čas.

talika81 - kako kaj s tabo
obvezno.......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
28.9.2009 16:26:41   
Matejčika
Miklarom, meni je mleko teklo kak teden. Gor sem si dajala mrzle obkladke, pa če sem imela dojke res preveč napete in sem imela občutek da mi jih bo razneslo, sem si jih malo stisnila pod vročim tušem, da je steklo ven. Pa k moji G sem šla, da mi je dala neke tablete, ker mi je blo preveč hudo še s tem mlekom. Je pa prav, da poskušata še naprej. Nikar ne obupaj!user posted image

Zarja, tudi meni je žal, da se ni obdržalo!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
28.9.2009 19:30:31   
beba75
db se slišiva po tel. V bolnico pa lahko pridem po službi, če še boš tam, ni blema.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
28.9.2009 19:30:56   
zaljubljena23
Še ena, ki občuduje miklarom..Res ji iz vsega srca privoščim srečo in vem, da s tem optimizmom bo prišla daleč...

Zarja, zelo mi je žal, da si ni obdržalo user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
29.9.2009 7:24:58   
talika81
miklarom, za mano je 4IUI, tokrat z ampulami. bila je neuspešna, tako da greva v nove boje. seveda z velikim upanjem, da bo spet uspelo po naravni poti in da ne bo treba čakat na IVF.
drugače pa sem vredu.

tvoj optimizem še meni sedaj daje večje upanje in več volje za borbo za naprej. tako da si mi pravi vzor. user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
29.9.2009 8:31:53   
september1
Dobro jutro punce moje!

miklarom
super da bosta še poskušala vsaka ti čast. zdaj v tretje bo pa šlo uspešno do konca,boš videla.saj se v lekarni dobi nekaj da ti mleko izsuši?
zakaj nimate 22.10. kontolre v MB bi potem bile že 4 in bi lahko imele že tako malo srečanje.user posted image

talika tebe še niso dali na čakalno za IVF a ne? zakaj ne dajo na čakalno listo že takoj po recimo po drugem neuspelem IUI.jaz ti seveda želimm da vama prej uspe po naravni.
zarja user posted image user posted image user posted image user posted image res škoda da vama ni uspelo.drim pesti za november.
db srečno in poročaj

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
29.9.2009 9:30:21   
talika81
ne, september1, mene še niso dali. to pa zato, ker je sedaj kao praksa, da dajo na čakalno listo šele takrat, ko imaš za sabo 4IUI. čeprav je men julija rekla, da me bo dala na čakalno listo kljub temu, da še nimam 4IUI, ampak to ni nardila. in če bo sedaj kaj jamrala, bom rekla, da vztrajam, da me da na čakalno listo - tako ali tako sem že 4 mesce glede tega zapravla.

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
29.9.2009 9:34:52   
september1
talika ja saj glih zato, ker ful zgubiš mesecev.saj je men tud čist na začetku rekla da ko me bo dala na IUI me bo dala tudi takoj na ICSI vendar se potem niso odločli za IUI.to mi je ful glupo.če pa zanosiš z IUI pa izak majo dost kandidatk da jo lahko pokličejo in dajo namesto tebe.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
29.9.2009 14:18:08   
talika81
verjetno naju tud zato ni dala takoj na čakalno za IVF, ker je sprva kazalo, kot da je z nama vse bp.

sam pol bi pa lahko naju dala, ko se je ugotovila, da le ni vse bp, ampak so še vedno vztrajali z IUI.

žal, zdaj je, kar je, a ne? ne morem več čisto nič, druga kot čakat na konc novembra, če prej ne rata.
sej meseci gredo hitro.

in mogoče nama niti ne bo treba nikamor hodit, kaj pa veš ... user posted image

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?