|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: enostarševska družina, CSD....
21.11.2008 21:53:43   
janca
Oh ljudje kaj se kregate. Brez veze. Tako "goljufanje" (ne me napadat,ker nisem vedla kako naj se izrazim) je samo pljunek v morje. Ni omembe vredno. Za teh ušivih "400" eur se kregate. Kaj pa tisti, ki državo okol prinašajo za tisoče in tisoče eurov. Pa pokradejo cele tovarne. Pa da v parlamentu ne govorimo.

Jst pravim tako, vsak naj pred svojim pragom pomete pol pa pred drugim. Ma briga me. Pa nej dobivajo pomoč pa doklade pa nevem kaj še. Jst osebno nebom zaradi teh ljudi imela nič več. Sem se že navadla, imam toliko kot si prislužim z delom. Nikoli mi ni bilo nič podarjeno. Ja in. Pa kaj.

Ti kar izkoristi državo, če bi mogla bi ti še jst pomagala. Tko kot sem napisala je to pljunek v morje. Če izkoriščajo to v parlamentu zakaj ne bi še ti.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: enostarševska družina, CSD....
22.11.2008 9:16:45   
js
vsak naj pred svojim pragom pomete. Odlično. potem ne bi rabili zakonov, predpisov in vse ostale šare. Zakaj rabimo semafor na križišču ? a se ljudje lahko zmenimo kdo bo prvi speljal ?.  Ko bomo vsi tako pošteni , da bomo sami od sebe vzeli samo tisto, kar nam resnično pripada, potem bo kaj ? nekoč so me v neki šoli učili, da bo to komunizem. Pa smo se odločili, da bomo mali zavili in sedaj imamo kar imamo.  moje mnenje je takole, forum je javen, me pa zanima, koliko bi bilo debate, če bi tukaj postavil vprašanje: "KAKO OROPATI BANKO?" ali pa da ne bo to kaka institucija "KAKO OKRADEM DOBRO STOJEČEGA DRŽAVLJANA?" ali pa "KAKO KOGA UBIJEM ?" Po drugi strani pa takole, dodatki so dani, tukaj bi se morali samo pogovarjati o tem, kakšna naj bi bila kontrola. Kolikor je pa meni znano, pa ni nobene kazni , če podaš napačne podatke za pomoč, ki jo daje csd, samo vrniti moraš, kar si dobil z lažnimi podatki. Pa še to pokomentirajte.  Seveda ima nekdo pravico vprašat, kako do nečesa pride, kar je ponujeno. Tukaj se je debata razvila v smer , da če nekdo vpraša, je že lump. Lump bi bil pa tisti, ki bi tu svetoval,  kako dobiti tako, da dobiš, čeprav ti ne pripada. Kdor je postavil vprašanje še ni lump, ko ga je zastavil, bo pa tisti trenutek, ko bo ( če bo ) dobil od države samo en cent, glede na lažne podatke, ki bi jih podal.
pa lep pozdrav

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: enostarševska družina, CSD....
22.11.2008 9:21:57   
Anonimen
Ti kar izkoristi državo, če bi mogla bi ti še jst pomagala.


Upam, da tako ucis tudi svoje otroke.
Samo ne se potem pri petnajstih cudit, da TI nisi zakon, da oce ni zakon in kaj sele red v drzavi.

(odgovor članu janca)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: enostarševska družina, CSD....
22.11.2008 10:02:21   
js
bi, pa ne morem, ker so bili  dodeljeni tistemu, ki ne uči poštenje, ampak izvaja, dokler te ne zalotijo, potem je vse prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: enostarševska družina, CSD....
22.11.2008 10:30:04   
janca
A veš kaj Mič men se ne da ubadati več s socialno in podobnimi stvarmi. Takrat ko sem res rabila pomoč so me vsi po vrsti zavračali, zato ker sem bila preveč poštena. Če bi se zlagala bi veliko bolje živela. S tem sem naredila škodo mojim otrokom, ker so bili zelo veliko sami, jaz pa sem delala po deset ali več ur dnevno, da smo se preživeli.  Dokler nisem s poštenim delom in pomočjo novega partnerja ustvarila to kar sem. In sem ponosna na to. Vse s poštenim delom in vsakemu upam pogledati v oči. Tudi moji otroci so lepo vzgojeni in skoraj že odrasli, razen enega.  Na živce mi pa gre ker toliko pluvate oz. pluvajo po nekom, ki si pač želi še malo podpore od države. Kot sem že napisala to ni nič v primerjavi z vodstvenim kadrom,ki spravlja firme v stečaj, pri tem pa še fajn pokasira, da o čem drugem ne zgubljam besed.




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: enostarševska družina, CSD....
22.11.2008 19:44:18   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: js
Lump bi bil pa tisti, ki bi tu svetoval,  kako dobiti tako, da dobiš, čeprav ti ne pripada.

Jaz sem lump... kill me. user posted image

(odgovor članu js)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: enostarševska družina, CSD....
24.11.2008 11:48:10   
ljiljana
pa kaj tisti ki dela za 400 evrov, saj tudi ce ne bi bilo mati samohranilk, bi ravno tako dobiol 400. Jaz sem za to, da to ljudje iztrzijo, pa se to povem, da nisem prijavljena kot mati samohranilka. Komot bi pa lahko bila.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: enostarševska družina, CSD....
4.12.2008 17:42:21   
js
tukaj ste gotovo bolj mladi in ne poznate neke pravljične države  imenovane jugoslavija. Tam je bil nacionalni šport goljufanje države. Potem pa se je zgodila Slovenija in tu naj bi vladalo poštenje, demokracija in vse sploh in oh. Pa smo ljudje pobrali samo najboljše iz zgodovine. Dejte, bodite vsaj toliko, da boste lahko s ponosom vsaj prijeli tisto belo kreditno kartico z nekimi oznakami slovenije. Nehajte samo gledat, kaj lahko dobite, čeprav vam ne pripada ,z izgovorom da to delajo tudi drugi. Je pregovor , če sosed skoči z mosta bom jest tudi !?. Zakaj nihče ne gre spreminjat zakonov, zakaj, če komu ni kaj všeč, ne pocuka poslanca in zahteva da, se začne popravljat slab zakon. Zakaj miljon blogov, pa nič akcije. Zavedajte se ,da nekdo mora dat v skupni žakelj, če hočete iz žaklja vzet. Če je prazen ne bo nihče imel. Zakaj nihče ne sproži akcije za kaznovanje ciganov ( ko jih tu omenjate ), pa direktorjev in politikov. Zakaj se nihče ne obregne ob študente, ki namesto da študirajo, mastno služijo, a hkrati nič ne prispevajo ne v zdravstveno ne v pokojninsko ne v katero koli drugo državno blagajnno. Naj tja  dajejo samo delavci Mure s 400 euri na mesec. Zakaj nihče ne pomaga pokazati na barabo, ki krade ? Ker smo preleni. Ker se je laže  zlagati in vzeti, kot pa naredi nekaj prav pa za to preliti nekaj znoja in tudi kaj pretrpeti. Če bi bili vsi pošteni, bi bilo precej več za vse in bi vsi imeli več. 
p.s. grem v akcijo- prijavil bom osebo ki goljufa. lažna ovadba( če mi ne uspe dokazati goljufije) me stane 2 leti zapora. pa lep pozdrav.

(odgovor članu ljiljana)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: enostarševska družina, CSD....
4.12.2008 18:35:38   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: js
Zakaj nihče ne sproži akcije za kaznovanje ciganov ( ko jih tu omenjate ), pa direktorjev in politikov. Zakaj se nihče ne obregne ob študente, ki namesto da študirajo, mastno služijo, a hkrati nič ne prispevajo ne v zdravstveno ne v pokojninsko ne v katero koli drugo državno blagajnno. Naj tja  dajejo samo delavci Mure s 400 euri na mesec. Zakaj nihče ne pomaga pokazati na barabo, ki krade ?

Ker to vzame preveč živcev in časa in nemalokrat tudi preveč denarja in izpostavljenosti, mi pa nimamo nič od naštetega preveč, saj se (preveč?) ukvarjamo s tem, da dovolj "nakrademo" zase. Najprej naša rit, potem vse ostale - zakon preživetja. In tista o sosedu, ki bi skočil z mosta, je napačna. Ne sledimo sosedom v dejanjih, ki bi nam lahko škodovala (neposredno), ampak samo v tistih, ki bi nam lahko (vsaj posredno) koristila. Torej raje tako - če ima sosed nov avto, ga bom imel jaz tudi, ampak še boljšega. user posted image

(odgovor članu js)
Neposredna povezava do sporočila: 59
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?