martinca
|
vaney, zelo lepe slike. njivo imate pa res veliko. sem te že prav pogrešala tu gor, ko se tako redko javiš. intruder, kak je Vid lepo priden v tem. pravi mali cartek je. klepetka, vi le pridite na fotošuting, če hočeš imet tako lep avatar. lunca, za teto! Mali Brini pa vse najlepše v življenju! IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 V nedeljo pa pride ....upam, da se ji jezik in bo tiho! ursalara, kje si ti kupila to žogo? a kar v trgovini pri njih, koliko pa si dala za njo? jaz sem že glasovala za Laro, večkrat pa ne gre, sem še sedaj enkrat poskusil pa ni šlo. mi je žal. alfabeta, kako sladka je Ajda na teh treh različno barvnih slikah. pa lep razgled z balkona, skoraj tako je pri meni doma. bom kako sliko dala gor. pa prosim za recept tele tvoje mojstrovine. klaja, lepa hiška. a ste kje blizu nekega nasada jabolk doma? mislim, da se je Uroš nekaj na pikniku pogovarjal z vama o tem. tisti nasad so imeli ali še imajo naši družinski prijatelji ki so doma tu v Partinju. pa super za zobek, zdaj pa bo spanje tudi boljše. sunny, poslovna sekretarka. dobro da si na Dolenjskem doma, ker si bova obe verjetno isto službo iskale. koala, kaj pa je bilo temu sončku da je ugasnil? bolezen ali nesreča? lutiropan, mi smo še tudi v klubu brezzobih. limma, za Nežine mere. zdaj pa je zagotovo prehitela Patrika. ti jutri sporočim, ker imava posvetovalnico. bom pa jaz jutri vprašala P če so res nove mere ven prišle in če kaj ve o tem. mogoče pa Patrik takrat ne bo več na spodnji meji. mala pikica, super, da sta že doma. upam, da se bruhanje ne bo nadaljevalo. mml, zelo lepa foto dokumentacija. Manca in Matic sta uživala 100 na uro. kaj pa ati in mami? ju pa ni na nobeni sliki. jaz sem tudi dala na tušovo stran sliko Patrika tak da tudi lahko glasujete, tudi če ne štejejo glasovi. zdaj pa sem toliko napisala da kar joj. saj ne bom zamerila če ne boste prebrale.
|