Anonimen
|
Dobro jutro..tudi jaz sem se malo oddaljila od pisanja na forumu...Danes sem pa rekla bom pa malo pokukala in vidim, da ste se razpisala v zadnjih dneh...tako je prav . Pri nama ni nič novega, zdaj tetečeva 3. krog. Mislim, da sem ravno v času ovulacije tako, da sva bila tale vikend kar pridna, razen včerej ko sva bila rahlo na ''bojni nogi''. Sedaj se ne obremenjujeva tako kot prva 2 kroga , če bo ratalo bo če ne pa drugič..1x bo sigurno. Tako, da upam, da ne bom spet '' napeta '', ko se bo bližal datum . Čeprav ne glede na sproščenost si v tistih dneh ko jo pričakuješ kar rahlo napet. Tanja55 saj tudi jaz včasih pomsilim ali je prav, da sva se tako odločila, sva oba zaposlena za določen čas in živiva v najemniškem stanovanju, stara 25 let...in potem razmišlam kaj če bo kdo brez slulžbe, kaj če bo kaj narobe z otroko..Vem, da imam podporo obeh staršev, ampak jaz grem v življenju zelo na sigurnost in potem me skrbi tale zaposlitev. Meni poteče ravno na začetku leta 09, njemu decembra... in res upam, da se ne bo slabo začelo evo že padam v pesimističnot....jao jest...Tako,da glede na stanju gospodarstva ( finančne krize, odpuščanje,...) res ne veš če je prav ali ne. Ampak ko pa nadljne razmišlaš potem pa ugotoviš..kdaj je pa sploh prav ??
|