Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:41:37
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ A torta već napravljena i čeka u zamrzivaču Javi koji dan u koliko sati i dolazimo! I to treba sad da verujemo? Pa ne dolazim kod tebe, osim ako spremis sarme... Da, da, spremam sarme isto ko što spremam burek. Misek, ne, stvarno. Ajde da nam dođete u goste sledeću nedelju. Jedno fino popodne...da se izljubimo i popijemo kaficu. Barem to. A ja ću da zvrcnem Marogicu, pa da nam bude što toplije i veselije.
|
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:47:06
|
|
|
|
Anonimen
|
moraću na kurs kod mame A ja kod oca. Mislim da sam jedini Bosančeros koji ne zna da skuva sarmu. A volio bih da to predam svojo đeci.
|
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 12:49:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Misek, ne, stvarno. Ajde da nam dođete u goste sledeću nedelju. Jedno fino popodne...da se izljubimo i popijemo kaficu. Barem to. A ja ću da zvrcnem Marogicu, pa da nam bude što toplije i veselije. Kako volim kad me se svjesno izbacuje iz plana. I to samo zato što sam muško. Jeli, Miseku, šta ti misliš, dali se ovdje radi o diskriminaciji.
|
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:22:49
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Misek, ne, stvarno. Ajde da nam dođete u goste sledeću nedelju. Jedno fino popodne...da se izljubimo i popijemo kaficu. Barem to. A ja ću da zvrcnem Marogicu, pa da nam bude što toplije i veselije. Kako volim kad me se svjesno izbacuje iz plana. I to samo zato što sam muško. Jeli, Miseku, šta ti misliš, dali se ovdje radi o diskriminaciji. Ma nema problema, obavezno povedi i ženu i decu.
|
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:31:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Važi... bićemo najbolji prijatelji.
|
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:37:49
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Važi... bićemo najbolji prijatelji. Pa neko jako prijateljstvo ne mogu da obećam, nema vremena za to, ali da nam se deca pozabave tu i tamo, što da ne. Eto biće Marogica i njeni, Misek i njeni, ja i moja a i Jana73 i njeni...što da ne. A i tvojoj ženi bi se sigurno dopala ideja.
|
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:38:10
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Misek, ne, stvarno. Ajde da nam dođete u goste sledeću nedelju. Jedno fino popodne...da se izljubimo i popijemo kaficu. Barem to. A ja ću da zvrcnem Marogicu, pa da nam bude što toplije i veselije. Cucemo se oko toga. Zavisi kako ce biti s pomladkom. Ok?
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:38:43
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Misek, ne, stvarno. Ajde da nam dođete u goste sledeću nedelju. Jedno fino popodne...da se izljubimo i popijemo kaficu. Barem to. A ja ću da zvrcnem Marogicu, pa da nam bude što toplije i veselije. Cucemo se oko toga. Zavisi kako ce biti s pomladkom. Ok? OK, držim palčeve Al obavezno me zvrcni, ja više nemam tvoj broj Ne pitaj zašto.
< Sporočilo je popravil ssevin -- 21.10.2008 13:39:24 >
|
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:39:36
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Kako volim kad me se svjesno izbacuje iz plana. I to samo zato što sam muško. Jeli, Miseku, šta ti misliš, dali se ovdje radi o diskriminaciji. Ne. ne radi se o diskriminaciji, vec o obicnoj ignoranci.
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:39:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ja i moja Neko fali?
|
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:41:26
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Važi... bićemo najbolji prijatelji. Pa neko jako prijateljstvo ne mogu da obećam, nema vremena za to, ali da nam se deca pozabave tu i tamo, što da ne. Eto biće Marogica i njeni, Misek i njeni, ja i moja a i Jana73 i njeni...što da ne. A i tvojoj ženi bi se sigurno dopala ideja. Hm... coporativan susret? Malo me plasis
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:41:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ja više nemam tvoj broj Sada mi još više smrdi nego juče. Kakve su ovo fore i fazoni?
|
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:42:29
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja i moja Neko fali? Ne znam odakle si ovo izvukao, ali: ja i moja dva muskarca. Jel sad nesto jasnije?
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:44:07
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja više nemam tvoj broj Sada mi još više smrdi nego juče. Kakve su ovo fore i fazoni? Bila jednom jedna poslovna saradnja.
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:46:11
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja više nemam tvoj broj Sada mi još više smrdi nego juče. Kakve su ovo fore i fazoni? Bila jednom jedna poslovna saradnja. Vrlo uspešna. Ali za mene nije bila samo poslovna
|
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:47:25
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja više nemam tvoj broj Sada mi još više smrdi nego juče. Kakve su ovo fore i fazoni? Bila jednom jedna poslovna saradnja. Vrlo uspešna. Ali za mene nije bila samo poslovna I ti sad moras bas sve da izdas....
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:47:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja i moja Neko fali? Ne znam odakle si ovo izvukao, ali: ja i moja dva muskarca. Jel sad nesto jasnije? Pitanje se odnosilo na Ssevina.
|
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:49:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja više nemam tvoj broj Sada mi još više smrdi nego juče. Kakve su ovo fore i fazoni? Bila jednom jedna poslovna saradnja. Vrlo uspešna. Ali za mene nije bila samo poslovna Postajem sumnjičav. Mislim da ću polako prestati da se družim sa vama.
|
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:49:49
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja i moja Neko fali? Ne znam odakle si ovo izvukao, ali: ja i moja dva muskarca. Jel sad nesto jasnije? Pitanje se odnosilo na Ssevina. Vidis kako unosis pomutnju u nase redove Koji onaj onda odgovaras meni? a? aaa??
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:50:20
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja više nemam tvoj broj Sada mi još više smrdi nego juče. Kakve su ovo fore i fazoni? Bila jednom jedna poslovna saradnja. Vrlo uspešna. Ali za mene nije bila samo poslovna I ti sad moras bas sve da izdas....
|
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:51:18
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja i moja Neko fali? Šta sad tebi fali?? Meni ništa.
|
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:52:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja i moja Neko fali? Šta sad tebi fali?? Meni ništa. Jesi sigurna?
|
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:52:38
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark ja i moja Neko fali? Šta sad tebi fali?? Meni ništa. Meni fali. cca 2000 eur mesecno!
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:53:40
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Jesi sigurna? Fokice draga, ne diraj lava dok spava......
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 13:54:08
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark [Postajem sumnjičav. Mislim da ću polako prestati da se družim sa vama. Ma daj, ti si i ne usuđuješ na bilokakvo druženje. Prvo se žališ zbog "diskriminacije" a posle ne reaguješ na poziv. Pa rekla sam ti lepo, ja kad skupim sve prisutne, evo zovem i tebe i tvoje da preživimo zajedno jedno lepo popodne. I šta sad? Ja ne vidim nikakav problem, mislim ja nemam nikakav problem, a ti?
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Prvi zobekMiška2006Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?do 3 meseca starosti (
29%)

(
71%)
Število vseh glasov: 192Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!