Alina_alin
|
Vedra, hitro v akcijo, da greš na novo porodniško, da boš služila nove zvezdice. Bravo za 2. Tudi jaz sem v 2. porodniški zaslužila 4.zvezdico... Ampak ti si v prednosti- ker jaz sem zdaj velikooo bolj aktivna tukaj kot v 1. porodniški - zanimivo, ne? pa imam sedaj dve čebelici in bolj bizi. Jasno, če pa ste tak fajn... pandica, hvala za skrb. Tjaška ok - no, ima AB, ampak ni nekih problemov. Je sicer manj, nekaj poje. Je kar dobrovoljna, tudi vročine cel dan ni imela. Sva itak bile zunaj - z vozičkom, ker sem mnenja, da zrak ne škodi, ampak koristi. Pazim edino, da ni na vetru. Kaj pa ostale-bolančki, ste na zraku kaj, ali se držite pravila, da ste not, ko ste bolani? Kam dajete - kako shranjujete obleke otroške? Misim- jaz imam na hodniku sedaj škatle kartonaste - v enih obleke, premale od Tjaše, v drugi premale od Špele- čakajo Tjašo. In valjda, da nič ne vem, kje je kaj- in to bi naj danes zorganizirala. Pokupčkala. Ma, kak se naj tega lotim, da bo bolj pregledno...