mehurčica
|
Sem prebrala samo zadnjih par strani....ne folgam. Včeraj nisem bila nič gor, čeprav sem bila cel dan doma. Doma zato, ker sem cel dan preživela na WCju s sračko in bruhanjem. Čisto sem bila adijo, vmes skoraj padla v nezavest, ker nisem uspešno mogla zadržat tistega, kar sem spila. Sem bila zgleda že čisto dehidrirana. En dan prej pa sem laufala po Davida v vrtec, ker mu je bilo slabo, doma pa je potem 2x bruhal in na srečo je bilo to to + slabo počutje. Brez driske. Eni pa se je samo slabo počutila, prespala sedaj par dni in včeraj imela parkrat bolj tekoči kakec. Jedla bolj malo in se dojila malo več+ pila malo več tekočine. Sranje pa je včeraj bilo, ker sem kljub vsemu mogla sama Eni previjat in vse skup, ker imajo gospod ata seveda roko v gipsu. Noa1, hvala za pikepoke po telefonu včeraj. So zgleda pomagale, da sem danes že skoraj čisto ok. Pa danes je Eni bila oblečena v Ajšo - zelene hlače, roza jaknico, spodaj pa še prek bodija roza kr.majčko tudi od nje. Novima nosečkama čestitke!!! Pikijakob, kako pa se jemlje ta prah Rehidrol? Prvič slišim. Bi ga bilo pametno imet doma, če nas spet kdaj kaj takšnega doleti. Micla, pa kaj je s tvojim dragim? Mene bi ful motilo to, da bi rekel kdaj pride, pa bi po par ur zamujal. Te naj vsaj reče, da pride pozno pa bi bil mir. Vanili, upam, da neha tista sodelavka. Jaz bi mu na tvojem mestu rekla, naj ji pred tabo napiše mail, da naj mu neha gnjavit. Sanwebdra, DRŽIM PESTI!!! Sem ziher še kaj pozabila......se opravičujem že v naprej...
< Sporočilo je popravil mehurčica -- 27.9.2008 15:42:47 >