Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

vidim, da si že popravla
pozabijo kako majcko je se o.k.
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ........ohhhhhhh.....mi delaš skomine......uživaj ob najlepši pikici v tvojem telesu
saj bo.......ma vem ,da bi jaz tudi tulila od žalosti.....me pa čudi ,da so tako grobi otročki med sabo.....mislim ,tukaj smo 4-6 otročkov non-stop skupaj in praktično celo poletje zunaj na travi ,pa še 1x nismo rable posredovat ,ampak v miru pokofetkale - no seveda smo jih imele budno na očeh ,a pravim ,da res nismo rabile zaradi grobosti nikoli posredovat
to vstajanje prenaša......jaz jo bom pred šihtom vozla k mami ,pa si mislim da jo bom kar v pižami odpeljala ,da je še z oblačenjem ne izmučim (ob 6h od doma) ....me prav zanima kako izgleda to v praksi ,ker večina tukaj jih pelje okrog 8h v vrtec ,moja pa bo mogla že najkasneje ob 6h sedet v avtu......joj revče mamino