Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. PA seveda bo vse OK
- in jim je to nova situacija. V glavnem, če sta vzgojiteljici v redu, bosta sigurno skupino spravili v red.
A katera ve, če so cene avtosedežev v avstriji tudi kaj cenejše? Ker sem gledala na internetni prodaji nemške spletne strani in je razlika nekje 20-30 evrov pri stolčkih. Sicer gre moj novembra v nemčijo in elian se še udobno vozi v lupinici, ampak bo treba vseeno začet iskat sedežek. Pa ne mara lupinice, tako da mi je to še dodaten motiv za menjavo. Kupujem pa romer z isofixom in tudi gledam mc ali romer navaden /za mamo/.
. No...midva bolj kot Ajša (HB). Včeraj, ko sva šla oba po njo je vzgojiteljica eni mamici razlagala, da je imela njena pončka drisko in da so morali nekaj razkuževat (tega nisem najbolje razumela) in da naj sporoči, če je kaj resnega. No in ponoči se je začelo...redni obiski WC-ja pri vseh možnih odprtinah. Šele sedaj sem se malo pobrala in upam, da je mimo.