VANILI
|
kinnie, veš jaz sem mela splav v 6.tednu, ko sem bila drugič noseča, z dvojčki. Kosem šla na abrazijo, so mi solze kar tekle. Ničesar nisem mogla govorit, ko so me šripravljali, ko sem podpisovala tiste liste... sem se počutila tako opeharjeno... in potem ko sem čakala, me je ženska zraven vprašala, če mi je hudo. "Če mi je hudo... kaj ona ve..." mi je rojilo po glavi... potem mi je pa povedala, da je imela žešest spavov, pa nič bebi še... in po abraziji je prišel moj možek, pustila sem se mu crkljat, bila sem tako prazna... sploh, ko je moja prijateljica bila isto noseča kot jaz... in ko smo jo obiskovali, vsakič ko sem se peljala domov, sem tulila kot dež... ni tolažbe, je ni, čeprav sta bili moji pikici samo6 tednov stari... hudo mi je bilo vse dokler nisem rodila mojega malega žabota Teotka... saj hudo mi je še vedno, ko pomislim, ampak si mislim, da sta rabila tako izkušnjo, jaz tudi in da zdaj ti dve pikici čuvata vse nas, posebej pa moja dva zakladka... in zato, kinnie moja draga, bo prišel dan, ko bo rasla v tebi zdrava pikica in jo boš tudi odila... takrat boš vedela, zakaj se je to moralo zgoditi... pozabiš nikoli. Samo navadiš se živeti s to bolečino...