Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 20:16:24
|
|
|
|
petja
|
Illy ... mnjam
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 20:51:44
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II lavazza. ali pa illy. Ja, po znamki pa ti dve, ce sta zmesani v pravi italijanski ekspresso. točno tko. najmiiiiiiiiiiii.....
|
|
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 20:52:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: Mič II lavazza. ali pa illy. Ja, po znamki pa ti dve, ce sta zmesani v pravi italijanski ekspresso. točno tko. najmiiiiiiiiiiii..... Da, njamiiiiiiiiiiiiiiiiiii :). Blagor tistim, ki ste blizu Trsta :).
|
|
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 20:54:01
|
|
|
|
amaya
|
Je pa Illy draga kot zafran
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 20:55:22
|
|
|
|
Zamima
|
taka, ki jo moj skuha, ker je iz srca
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 20:55:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Je pa Illy draga kot zafran V trgovini ja, kot ekspresso pa se mi zdi da ne....oz. nic kaj drazja od kaksne slivove vode . Ali me pa tako omami, da pozabim na ceno .
|
|
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 20:56:06
|
|
|
|
ZARA
|
Moja.
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 20:56:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja. Pri meni je pa moja samo nujno zlo. Je ne znam skuhat...se niti ne potrudim.
|
|
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 20:58:56
|
|
|
|
ZARA
|
Jst sem pa za kavo tečna. Sploh, če je kaka švoh varianta, me ne zadovolji spljoh. Kja pa piješ kavo najraje potem?
< Sporočilo je popravil ZARA -- 16.9.2008 20:59:17 >
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:01:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Kja pa piješ kavo najraje potem? Ta prvo zjutraj doma, za nujo. Vmes une iz avtomata. Saj ene so prav fajn. Za gust pa v Trstu :). Pri nas skoraj ni dobrega ekpressa. Malo vec ga je bilo dobiti juzno, tam sem jo najraje pila v Artu, na Rivi, je bila prava italijanska. Dobra je bila tudi ena na ŽP v Ljubljani, samo ni glih lokacija za uzivat, je bila pa Lavazza. Tako da ce kdo ve za PRAVI ITALIJANSKI EKSPRESSO V LJ, se toplo priporocam :).
|
|
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:02:20
|
|
|
|
amaya
|
Jaz sem trenutno v italiji in sicer dobro uro od Rima. In vam povem, da komaj cakam, da pridem domov in spijem eno dobro kavo. Tukaj je nimajo pojma naredit
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:03:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem trenutno v italiji in sicer dobro uro od Rima. Tukaj je nimajo pojma naredit Nemogoce . V Rimu sem spila full dobrih. Zakon mi je tudi kapucino na autostradi :).
|
|
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:05:03
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz sem trenutno v italiji in sicer dobro uro od Rima. Tukaj je nimajo pojma naredit Nemogoce . V Rimu sem spila full dobrih. Zakon mi je tudi kapucino na autostradi :). Verjemi. Bruha se mi ze....Bela kava: kava, prevreto mleko in pol litra vodene pene....bljak! Doma sem pa Nekafe nabavla in je boljsa kot vzunaj!
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:06:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Bela kava: Aha, bele kave ne pijem v Italiji, bi bil greh . Sicer pa zna bit zanic, ce so ti standard nase.
|
|
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:08:25
|
|
|
|
amaya
|
Ne, res. Jaz sem totalno sokirana. Sem pa pila crno kavo Del moro, ki je dobra (smo jo imeli mi v lokalu in je bila ena A) pa je bila ta tako gnjusna, da sem se zraven zvijala Drgace pa: jao meni, ta Italija ima sreco, da je v Evropi.... Ker na momente se mi zdi, kot da sem sredi Afrike
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:09:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker na momente se mi zdi, kot da sem sredi Afrike Aja, to ti pa cist verjamem .
|
|
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:13:10
|
|
|
|
Maxica
|
Absolutno in samo Illy.
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:13:29
|
|
|
|
amaya
|
Mislim: 1. ceste: katastrofa (mi v vasi nimamo takih, tukaj pa so kao avtoceste razrite) 2. prometni znaki in km na njih: na eni tabli, pise 159 km do Rime, cez 5 km, pa je ze nova, kjer pise 79 km do Rima To so kr neki ciljali, tipo: Tip1: Ej, Mario, koliko mislis, da je do Rima? Mario: ma po mojem tam okoli 160. Tip1 studira in valda je on bolj pameten in butne se eno tablo malo bolj dol z njegovo cifro 3. V casu kosila pri njih ne dela nic: niti bencinske crpalke....vse umre....celo nas Garmin je utihnil v casu kosila
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:16:59
|
|
|
|
ZARA
|
Mame Volge pa itak ne bomo vprašali, ker se ji od kafeta itak bruha.
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Mame Volge pa itak ne bomo vprašali, ker se ji od kafeta itak bruha. Mogoce bi ji pa enega kvalitetnega ponudili ?
|
|
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:20:04
|
|
|
|
ZARA
|
Katera kvaliteta pa misliš, da bi jo zadovoljila??
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:22:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Katera kvaliteta pa misliš, da bi jo zadovoljila?? Tezka bo. Moram razmislit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2008 21:34:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: katera pa vam najbolj zadiši 16.9.2008 21:49:04
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Katera kvaliteta pa misliš, da bi jo zadovoljila?? Tezka bo. Moram razmislit. Samo mora biti res v über kvalitetna. Če se ji bo preveč bruhalo od kafeta, jo lahko še Matilda vzame.
|
Najbolj brano v zadnjem mesecu3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Ideje za igre v gozduOtrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Zadnje s foruma
Kdaj je vaš otrok nehal uporabljati stekleničko?
пеперутка16
Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.