Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Hm, vedno verjamete velikim gofljam? Taki imajo veliko za povedat, a ko je potrebno udejanjeno uresničiti, tam se pa zatakne. Ne samo Plemeniti, za vse gofljače to velja. V vsaki vaški gostilni jih sedi nekaj.
Sicer pa, vsak po svoje, a ne?
Ej, Karin, kaj ko bi eno stranko ustanovili, saj ni treba veliko delat. Samo en par lepih stavkov poveš in si zmagal .
Aja, glejte danes do konca: zdaj tolčejo eden čez drugega, ko bo konec se bodo smehljali, trepljali po ramenih, velika srečna družina. Show must go on.
NE vem koga bom, vem pa koga definitivno NE bom....
Moj isto govori .....pol sm ga pa vprašala koga ne bo, pa pravi janšo, pa vprašam v keri stranki je, pa me gleda k bebo Moj je čist anti za politiko Jaz ga dobesedno vlečem na volišče zmeri
To, da me JJ v mandatu niti ni motil, ceprav nisem bila nikoli za njega (pa niti ne full proti), ampak za nisem bila.
Kar interpretiram da: ni delal veliko (potem te tudi veliko ne more motiti) je veliko manipuliral in je veliko lagal
To so tri lastnosti, ki jih absolutno ne prenesem (oziroma prvo ja, ce se ne delas, da delas ), ostalih dveh pa ne, ker je podcrtani in na n-to potenco veliko.
Vsi, ki zdajle nakladajo po TV se borijo za isto stvar, to je je priti do korita in živeti na visoki nogi, oziroma še višji kot do sedaj.Za malega človeka se jim je**.
Ej, Karin, kaj ko bi eno stranko ustanovili, saj ni treba veliko delat. Samo en par lepih stavkov poveš in si zmagal .
Sem za .....nakladat znam, ljudi obračat tud, mnde da celo pametno zgledam če sm v kostimu
Jaz pa dober golaž skuham. Še volilni bomo dali spredaj, pa da pridemo v parlament .
Ja....pa dekolte si bove dale, pa po gostilnah in cerkvah(sej jim ni treba vedet na keri strani sve ) privržence iskale.....zmaga zagotovljena Še eno rečeve prot ciganom, pa sve sto posto not....
Pa zato grem, ker bohnedaj, da dozivimo se eno ero jj kot so Italijani doziveli se eno ero sb. Ze dolgo dolgo niso ziveli tako zeloooooooooooooooo slabo.
Sem za .....nakladat znam, ljudi obračat tud, mnde da celo pametno zgledam če sm v kostimu
Jaz pa dober golaž skuham. Še volilni bomo dali spredaj, pa da pridemo v parlament .
Ja....pa dekolte si bove dale, pa po gostilnah in cerkvah(sej jim ni treba vedet na keri strani sve ) privržence iskale.....zmaga zagotovljena Še eno rečeve prot ciganom, pa sve sto posto not....
Še slogan rabiva . Mora biti tak, ki ne pove ničesar, lepa floskula.
Pa zato grem, ker bohnedaj, da dozivimo se eno ero jj kot so Italijani doziveli se eno ero sb. Ze dolgo dolgo niso ziveli tako zeloooooooooooooooo slabo.
Ja mič saj jaz tudi. Sam še zmer ne vem kerga volit .
Še slogan rabiva . Mora biti tak, ki ne pove ničesar, lepa floskula.
Brez razlik
Ta najbolj pali pr folku se mi zdi, ker eni resno misljo da je to možno .... eni si pa celo domišljajo da je tako že bilo