Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 12:28:05
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija
Jst ne prdim in ne kakam.
Tega načela se še sedaj držim. Res. Moj dragi me je enkrat resno spraševal, če jst sploh hodim na veliko potrebo. Valda sem mu s vso resnobo na obrazu povedala, da NE.
Seveda ne. Ker ti serješ in pezdiš.
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 12:35:53
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
Tega načela se še sedaj držim. Res. Moj dragi me je enkrat resno spraševal, če jst sploh hodim na veliko potrebo. Valda sem mu s vso resnobo na obrazu povedala, da NE.
Seveda ne. Ker ti serješ in pezdiš.
Ok, šalo na stran. Jst se obnašam tako kot, da grem vedno lulati. Res. In tega se striktno držim. Sicer je včasih presenečen k stopi v kopalnico, ampak mu zagotavljam, da takšen vonj prihaja iz odtokov.
Da bi pa prdela pred mojim.... ne, ne. Ni ga boga. Čeprav mi moj na veliko razlaga, da jaz to počnem v spanju. Ja, pa kaj še. Lažnivc. In pravi, da celo smrčim. Phe!!!!
Ti si zmešana.
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 12:45:40
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
jaz si jih kupujem izključno v seks šopu, da jih lahko konec dneva (ko se še fajn prepojijo z mojimi izločki) še pojem
Jaz sem pa bla skor sigurna, da jih dragemu za desert serviraš .
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
naja17 a si greš tudi rit umiti vsakič, ko prdneš? Zadnjič sem na discovery gledala, koliko atomov dreka odleti ven iz riti vsakič, ko človek prdne...... jaka muda, da si pereš rit, ko se podelaš, če pa si je ne (in tudi ne zamenjaš gat), ko prdneš ene 3x za pored
Ej, Freša, hvala ti za tole. Definitivno najboljši post v zadnjih dveh dneh. Podelala se bom
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 12:47:14
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 12:47:21
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.
jaz si jih kupujem izključno v seks šopu, da jih lahko konec dneva (ko se še fajn prepojijo z mojimi izločki) še pojem
Jaz sem pa bla skor sigurna, da jih dragemu za desert serviraš .
naja17 a si greš tudi rit umiti vsakič, ko prdneš? Zadnjič sem na discovery gledala, koliko atomov dreka odleti ven iz riti vsakič, ko človek prdne...... jaka muda, da si pereš rit, ko se podelaš, če pa si je ne (in tudi ne zamenjaš gat), ko prdneš ene 3x za pored
Ej, Freša, hvala ti za tole. Definitivno najboljši post v zadnjih dveh dneh. Podelala se bom
Ampak veš, eni sploh ne prdijo.
A si se šla umit?
Ne morem. Nimam brisačke rokavičarke. Sem samo gatke preoblekla, tiste, k mam v taški, za vsak slučaj. A vidte, kako znajo prav pridt?
< Sporočilo je popravil Volga -- 19.9.2008 12:48:29 >
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 13:02:11
Rubin.
Ne morem. Nimam brisačke rokavičarke.
Pa vprašaj sedemnajsto Najo, če je še kakšen drug način.
ne, saj je v redu, imam frišne gatke pa je.
Ja, ampak rita pa še vedno ni umita.
A si predstavljaš, da te sredi mesta pritisne, pa laufaš po plastenko v trgovino. Ko sfiniširaš, pa ugotoviš, da je voda z okusom. Pismo kaj pa zdaj? A jo spit, ali rit umit?
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 13:07:40
naja17
A si predstavljaš, da te sredi mesta pritisne, pa laufaš po plastenko v trgovino. Ko sfiniširaš, pa ugotoviš, da je voda z okusom. Pismo kaj pa zdaj? A jo spit, ali rit umit?
Za crknt, sej nis-te/mo brihtne.... Zato mamo pa ja v torbici intimne robčke in gate (jest mam to bolj zarad menstre, ker kakam doma, ampak tko za druge recimo - predlog ).
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 13:09:59
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: naja17
Za crknt, sej nis-te/mo brihtne.... Zato mamo pa ja v torbici intimne robčke in gate (jest mam to bolj zarad menstre, ker kakam doma, ampak tko za druge recimo - predlog ).
RE: Kako pogosto menjate pa spodnje gate? 19.9.2008 13:24:54
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: naja17
Kaj pa če pozabiš. A to se ne more zgodit?
Če pozabim kaj? A gate in intimne robčke... Ponavadi jih ne, ker mam te stvari zapakirane v toaletni torbici, katero prestavljam tako, kot menjam tavelke torbice. Če se pa slučajno naredi, mamo pa HB na vsakem voglu štacune.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?