arneja
|
Hojla, pupike . Pri nas na srečo še vedno nežno rjav izcedek, tako da jaz malo še vedno upam . Jutri bo že 28. dan cikla, tako da mislim, da testek jutri zares lahko pade. Če bo le vse skupaj zdržalo do takrat . Jaz še vedno v mislih molim in upam na vsaj eno pikico . Se pa zdaj tolažim s tem, da nas joškice morda bolijo zaradi stopke in ne zaradi Prometriuma. Mi je ena punca zadnjič tudi rekla, da kadar si v naravnem ciklusu daje Prometrium, da je joškice nikoli ne bolijo. Sisy, tebi je pa mogoče testek zadnjič tudi plusek kazal zaradi stopke, zdaj pa še nimaš dovolj nosečniškega hormona, pa ti zato minus kaže. Na kateri dan po stopki ti je pa začelo minus kazati? Sem šla pa tvoje slikce zdajle gledat in imaš full srčkano punčko . Pa zdi se mi, da sem te enkrat v čakalnici pri atu Rešu videla. No, torej, upanje umre zadnje, ne punce ? Danes že nisem več jezna, ampak me je strah. Sem šla pa včeraj jezo s shoppingom sproščat, pa je bilo takoj malo bolje . Ozone, si polulala palčko ? Punce, Pija, MLBK, Mismis, Baci, Kiwi, upam, da se vse danes že bolje počutite in da se takšen črn četrtek nikoli več ne ponovi . Zdaj vas grem pa brat s kavico v roki .