Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ne, srce, tebe, no tvojga . Ok, razumem. Ju3 ga pošljem, zdaj dela, da pregleda vse svoje kataloge in najde varianto na MTB, ker on vozi cestno. Da bo tvoj dečko fit in zdrav!
merci Nočka pupe.
< Sporočilo je popravil lara light -- 30.9.2008 20:39:13 >
Mismis nc ne zamerim, sj tud jest zmerj kaj spustim, tko da nisem občutljiva na te zadeve. Sicer si pa itak carica, če bi jest takle seznam urejala bi decembra za september gor popala . Tko da...svaka čast
Evo me Lara in Pija - vse preberem in če me kdo pogreša takoj opazim . Napredujem pa tko počas no, jutri grem do svojega g. v LJ, tko da Lara za mal se bova falile . 11.10. pa akcija-kaj dobim še ne vem, verjetno Supra....sranje al kaj
Ozon objemček na kvadrat, pa gas naprej, itak da boš kmalu na vrsti. Drži se punca .
Sonček tvoje novice so pa take kot tvoje ime- sončkaste. Prov lepo je brat, kakšne so posledice našega truda. Uživaj še naprej.
Mliček ne se dat , ponavad z ženskami držim, ampak tukaj si pa edini in maš prednost
Lara še mal pa pikice vidiš, Zarja a si kaj dobrega skuhala.
Mismis nc ne zamerim, sj tud jest zmerj kaj spustim, tko da nisem občutljiva na te zadeve. Sicer si pa itak carica, če bi jest takle seznam urejala bi decembra za september gor popala . Tko da...svaka čast
Se pridružujem mnenju kar se seznama tiče res svaka čast Mismis za tako ažurnost.
Daj lari, odloži enkrat delo in prid na srečanje, da me boš podpirala pri mlakarju. Pa netka tud. Vidiš, kolk me kajši heca. Jaz pa vso svojo dušo not vržem.
Saj si faca. Je fajn opazovat tvojo umetniško dušo, ki čisto not pade, pol pa ti še žiži in mlinčka pritegneta
mlinček ,ti pa le natreniraj nočni šoping. upam, da imata blizu vaju kakšno bencinsko nonstop odprto. aja, pa sem ti že enkrat napisala, da ful lepo gledaš , pa ignoriraš komplimente, al žena zraven stoji?
joj, to ni namerno, sam tolk pišete da sploh ne dohajam - HVALA za vse komplimente
bencinska je blizu - pa tud kakšna trgovina bi se najdla, tko če bo treb, ko bo treba bom pač skoču in nabavil kar bo treba - sam da bi pršlo do tega
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?