Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
7x 
. Pa jo niti ni tako mučilo. Zdaj smo bolj počitniško razpoloženi............. jaz ravno ne ko imam pa toliko dela da se ven ne vidim. Vreme je pri nas čisto megleno
mu prav nič ven ne vleče. Ampak vseeno gremo malo na sprehod da se prezračimo.
. Tak turoben, dolgočasen dan. Bomo šle po kosilu babe vseeno malo ven.Dežno prevleko čez voziček in gasa. Cel dan notri gnit, to mi je taka muka.
. Danes ponoči smo imeli veselico z Ivoj. Je pa dobro, da so uro prestvaili, drugače bi zamudila danes na eno predavanje
Bi rada še njenga Mančka malo videla, preden se začnejo te službe, potem se vrjetno dolgo ne bomo našli
palačinko, kivi, pomarančo, pašteto, hrenovke in testenine. Če je, kam in kako ste pripravile in kakšen je bil odziv. Jaz bi mu dala kivi in pomarančo od sadja ampak ne vem kako pripravit s čem kombinirat da ne bo kislo. Za testenine isto (špagete, rezance za juho...). Katero sadje je še primerno za 11. mesečnega?