Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Eni so danes na drugih forumih na trnih in bi se samo kregali pa dobro pustimo zdaj to.
7x
, ampak ga čez dva tedna dobim nazaj. Tako se bomo zdaj končno lahko losali enega avtomobila (med prvo in drugo porodniško sva imela poleg mojega službenega, še dva svoja avtomobila, ampak je eden ves čas stal na parkirišču. Držala sva ga pa zato, ker sva vedela, da bom z odhodom na porodniško ostala brez službenega).
?
in zdaj sem na sončni strani
. Pri nas je tega kar veliko za nabavit. Najprej Lovrotov RD, potem NL za oba otroka, potem pa še Zojin RD. Vse to v roku enega meseca.
.
po samem posegu. Naslednji dan greš lahko domov, če je vse OK. Morda so imele nizek prag bolečine, ker so jamrale, da je kaj. Možno pa je, da res tako močno boli.
le uspel podvig iz postelje.V desno glave sploh ne morem zasukat,pa roka me še kar boli
Meni je drugače tudi zakon trgovina, čeprav sem se je na začetku morala kar malo navadit (preširoke ulice
Za rojstni dan.