Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kje v Mariboru dober plac za seks v avtu? 25.9.2008 10:13:30
Volga
MB ne poznam, glih da vem, kje je, samo zakaj se pa tako zgražate nad vprašanjem? A je napisal/a "kje je najbolš plac, da nekoga posilim ali zakoljem"? Meni se zdi, da ne.
ja, o.k., če si potreben/a, ga boš že našel, samo vseeno smo na RR odgovarjalai na ogromno več kretenskih vprašanj, tako da je tole popolnoma na mestu.
RE: Kje v Mariboru dober plac za seks v avtu? 25.9.2008 19:37:10
Paštetka
Jah no, jaz tudi ne vem, kaj se tak zgražate. A če hoče seksat v avtu, je kurva oz. prešuštnica? Kaj pa če želi z možem tam oz. s partnerjem seksat, da malo popestrita vse skupaj, da bo malo drugače? A tega nobena ne počne? Kristus božji...
no, pa ti bom jaz rekla, čeprav nisem Mariborčanka. Ok kraja ne znam kak se mu reče lahko ti ga pa opišem . Pa še pri belem dnevu se lahko dol daš.
V glavnem , če se pelješ s strani Lenarta proti MB, zaviješ levo v neke "hribe" (ne se smejat, ker ne vem kak se temu reče),) torej se ne pelješ naravnost po glavni v MB. In ko prideš dol po tistih hribih v MB, teče Drava in takoj tam je neki "kamnolom" ali kaj vraga tam delajo (na desni strani) in je ena potka noter in ful grmovja. Ekola tam lahko. Čeprav dvomim, da me je katera razumela, kje je to. Malo se zapelji in išči.
RE: Kje v Mariboru dober plac za seks v avtu? 25.9.2008 23:29:58
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka
Ekola, sem klicala moža . Prek Malečnika, ko prideš na Pobrežje.
Pa to je čisto blizu picerije .....saj sem rekla.....tudi vem, kje misliš....samo midva z možem sva se tam samo čez dan sprehajala s psoma, tako, da ne vem, kako "živo" je tam ponoči....
Kaj pa MB-otok? No tam je tudi že gužva....
Očitno je Pohorje še najbolj "zanesljivo".....potem pa vidim ob dveh ponoči, kako avtomatske pralnice avtov služijo... In zanimivo, takrat se pere samo podvozje in gume....
RE: Kje v Mariboru dober plac za seks v avtu? 29.9.2008 14:01:13
softic
ha, ha, ha ti predlogi so pa res za posrat, če boš uporabila plac, ki ti ga bo predlagala katero na tem forumu, vedi da tam na boš sama, ker bodo dežurali kdaj se bo sex v živo začel. pa daj se dol v kakšni koruzi, ampak po hiti, ker silokombajni že lafaju po njivah, da te ne bodo dali v silažo.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?