Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

), dragi se je spravil brunda gunda ... jst pa sam še zobe umit
pesmi sem pa z neta potegnila, komaj zbrskala
na 2 uri se mi je zbujal. Učeri sem šla potem po kašico vsa vesela, da bomo mogoče mal več spali ponoč
. Ja ni kaj počasi ga bo treba navadt da je zvečer tud dobra flaša....sem premišlevala mogoče pa mu je pregosta ta kaša....mal manj bi mu jo mogla dat kot piše....bom probala.....
...kakšen nasvet kje se da hlačke kupit. Ali je najbolje da se jih kar tam na DIF-u kupi. Kaj pa cena katera ve?
: a ste za to, da bi vsak dan gor pisale obroke naših aprilčkov ... tako, da dobimo ideje za sproti??? No, to bo bolj aktualno čez kakšen mesec dni, ko jih bo že večina okusila GH, ampak za pol bi bilo pa fino.
da bo pol mir.
) - tik pod nami in predstavljate si, ko te ob 7.10 v luft vrže bor mašina in tolčenje z macolo
. Kiara je bila sicer pravi srček in je lepo pančkala, jaz sem se pa zbudila okrog 2h in nisem mogla zaspati
in je bil Kiari zelo všeč. Ko sem bila jaz še majhna, sem bila čisto nora na te pesmice (obvezno jih mora peti Neca Falk) in grejo res krasno v uho. Edino, kar je malo manj krasno, da ko ti gre enkrat v uho, si pečen- ven namreč ne gre
, midve pa sva ob 16 zmenjene s kupom babnic in bomo kaj popapcale....Tko da danes nimam s tem skrbi...bi blo pa treba nujno posesati (tale zlati prinašalec in njegove dlake so hudič